HomeMachinesEtiketteren en printenLogi Label heeft altijd de juiste etikettenprinters voorhanden

Logi Label heeft altijd de juiste etikettenprinters voorhanden

Logi Label heeft recent de dealerdagen van Afinia bezocht en daar mooie nieuwe producten gezien. De nieuwe printers van Afinia zijn klaar voor de toekomst en kunnen voor elke behoefte een juiste oplossing bieden. Van instapmodellen tot professionele etikettenprinters en verwerkingsapparatuur. Afinia heeft altijd de juiste combinatie voorhanden.

Afinia L301

Het instapmodel de Afinia L301 is gebouwd met HP thermal inkjet technologie, voorzien van 2 cartridges, black only pigment en een 3 kleuren cartridge CMY dye based, A5 breed en met een gemotoriseerde afwikkelaar zelfs tot A4 breed, en geschikt voor verschillende inkjet geschikte materialen. Deze printer is op elke werkplek neer te zetten door zijn compactheid. Het is een uit de doos oplossing en zeer eenvoudig te installeren en in gebruik te stellen voor een lage prijs.

Afinia Neuralabel 300X

De Afinia Neuralabel 300X is een hoge snelheid A4 printer welke uitermate geschikt is voor gebruik met GHS compliant labels. De printer is gebouwd op HP advanced Pagewide technologie en kan printen met een snelheid tot 30 meter/minuut. Met een resolutie van 2400 x 1200 dpi komen uw kleuren en pictogrammen zeer scherp op uw etiketten. De Neuralabel 300X kan etiketten printen van 38 mm tot 216 mm. breed. Door het gebruik van pigment inkten heeft u de garantie dat de etiketten kunnen worden gebruikt in natte omgevingen. UV- en chemisch resistente labels zijn ook mogelijk echter alleen in combinatie met de juiste etiket materialen, het spreekt voor zich dat Logi Label deze materialen ook kan aanbieden.

Afinia L901

De Afinia L901 A4 hoge snelheid kleuren etiketten printer welke naar verwachting in juni/juli 2017 zal worden geïntroduceerd biedt de laatste techniek op Memjet inkjet gebied, de eerste desktop printer gebaseerd op de nieuwe Sirius print engine. Hoge snelheid, lage kosten per etiket aan inkt en een moderne en goed bereikbare techniek wat de bediening zeer eenvoudig maakt. Door het gebruik van 5 grote inktcartidges, 2 x black voor diepe zwarte kleuren en CMY blijft het wisselen van de cartridges zeer beperkt en de inktprijs per etiket laag.

Afinia CP950

Met de Afinia CP950 (verkrijgbaar vanaf september 2017) is het mogelijk in full color uw kartonnen dozen, verpakkingsmateriaal en etiket vellen te printen tot een dikte van 6 mm. Met daarnaast de DLF-CS kunt u de geprinte vellen in ieder gewenste vorm stansen en zelf uw etiket vellen en doosjes maken.

Kijk voor meer informatie op www.logilabel.nl.