HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Lock toont nieuwe metaaldetector INSIGHT tijdens Empack

Lock toont nieuwe metaaldetector INSIGHT tijdens Empack

lock-insight

Tijdens de Empack, die op 15 en 16 maart wordt gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch, toont Lock Inspection Systems dit jaar een compleet aanbod aan metaaldetectoren speciaal voor de verpakkingsindustrie. Lock toont onder andere de al eerder tijdens de Macropak geïntroduceerde horizontale INSIGHT HD metaaldetector.

lock-logoDe nieuwe ultragevoelige Lock INSIGHT dankt zijn naam aan één van de vele unieke features van de nieuwe reeks, namelijk de visualisering van het metaaldetectieproces. Naast de gebruikelijke gevoeligheidsparameters en fasehoek geeft de interface van de INSIGHT een vectordiagram weer wat als een venster tot het metaaldetectieproces kan worden gezien. DDS (Direct Digital Signal) is een grafisch display dat duidelijk “het producteffect” weergeeft. Ook kan er mechanische en elektrische ruis op worden waargenomen en kan men de unieke signalen van de diverse ferro, non-ferro en RVS (304 of 316) metalen onderscheiden. Voor kwaliteitsmanagers zijn er op 4 beveiligingsniveaus batchgegevens gegevens beschikbaar t.b.v. volledige traceerbaarheid van het product. Deze gegevens kunnen worden gedownload of zijn beschikbaar via diverse netwerkopties. Engineers zullen verheugd zijn met de uitgebreide communicatie-opties die beschikbaar zijn, zoals USB, SCADA & (Wireless) Ethernet. Op dit moment zijn al de horizontale Lock INSIGHT HD, voor integratie met transportsystemen/uitwerpmechanismen en de farmaceutische INSIGHT PH speciaal voor de inspectie van tabletten en capsules, te koop. Vanaf het voorjaar 2011 zullen ook de overige versies, de INISGHT PL, voor de detectie van verontreinigingen in producten die in pijpleidingsystemen worden verwerkt en de INSIGHT C5, V5 & VF detectoren voor de inspectie van poeders en granulaten in de vrije-val, beschikbaar zijn.

Verder kunt u tijdens de Empack beurs kennis maken met onze OPTIX detectiemanagement software. Diagnostische, instel- en opvraagroutines worden uitgevoerd door de interne processor en kunnen direct via OPTIX worden gerapporteerd of gedownload naar een PC of standaard USB-stick. Tevens kan er kennis worden gemaakt met Lock’s unieke Datachek software systeem. Hiermee wordt een centraal managementsysteem gecreëerd dat kan worden gebruikt door kwaliteitspersoneel voor de afstemming op HACCP, BRC & IFS procedures. 

Empack Den Bosch 2011 – Stand X1020

Kijk voor meer informatie op www.lockinspection.com.