HomeThema'sEmpack Den Bosch 2010Kiezen en koken met Up2U van Bordex Packaging

Kiezen en koken met Up2U van Bordex Packaging

bordex-empack-den-bosch-2010

Stelt u zich voor: de consument kiest uit de vele mogelijkheden en stelt zo zélf een kant- en klaarmaaltijd samen. Handig voorverpakt in gebruiksvriendelijke en uitnodigende presenteerschalen. Voor dat niveau aan gebruiksgemak presenteert Bordex Packaging het slimme Up2U-concept: een serie verschillende maaltijdverpakkingen die precies aansluiten bij de maaltijdcomponentenpresentatie van nu!

Kies en kook

bordex-logo-nieuwBordex Packaging ondersteunt uw verkopen met een veelzijdige serie van verschillende kant- en klaarmaaltijd verpakkingen in diverse afmetingen en dieptes. We leveren de trays in PP, CPET en APET, waarmee de verpakking bijvoorbeeld naadloos aansluit bij de bereidingswijze van het product. Zoals PP voor verwarming in de magnetron en CPET voor in de oven. De kristalheldere APET verpakkingen zijn krachtig én prachtig voor versproducten zoals salades en desserts.

Beschermende presentatie

Alle schalen zijn geschikt voor topseal voor een luxueuze uitstraling. Dus met één van onze topsealvarianten, zoals Mylar, PET/PE of PET/PP, geeft u uw maaltijdproducten een opvallende presentatie. De beschermende eigenschappen zijn bovendien optimaal, zodat de aantrekkelijke culinaire producten de consument bereiken zoals ze zijn bedoeld: van hoge kwaliteit en heerlijk vers! Kiest u voor de beste presentatie van maaltijdcomponenten? It’s up to you!

Meer weten? Bezoekt u onze stand tijdens de Empack in Den Bosch, stand L1084. De koffie staat klaar.

Voor meer informatie:
Bordex Packaging
Schumanpark 67
7336 AS Apeldoorn
T (055) 599 65 00
F (055) 599 65 18
www.bordex.nl
info@bordex.nl