Home Nieuws Bedrijven en personen Isotron Systems kondigt verhuizing aan

Isotron Systems kondigt verhuizing aan

Graag willen wij u alvast met enige trots op de hoogte brengen van de voorgenomen aanstaande verhuizing van Isotron Systems. Deze zomer gaan wij het kantoor aan de Meerheuvel 6a in ‘s-Hertogenbosch verruilen voor een fraaier kantoor aan de Afrikalaan in ‘s-Hertogenbosch. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt aan het kantoor om dit op tijd te realiseren. De verwachting is dat halverwege juni alle voorbereidende werkzaamheden afgerond zijn.

Ons nieuwe kantoor is beter en moderner dan ons huidige kantoor. Ook heeft het meer technische voorzieningen, die passen bij een moderne bedrijfsvoering. Al met al een grote vooruitgang dus. Graag ontmoeten wij u na de verhuizing op ons nieuwe kantoor. Heeft u nog vragen neem dan contact met ons op. Voor, tijdens en na de verhuizing zijn wij onverminderd bereikbaar op ons telefoonnummer 073-639 16 39.

Isotron Systems verkoopt (op basis van) industriële proceskennis, kwalitatief hoogwaardig geselecteerde elektronische automatiseringscomponenten en -systemen aan de industriële sector (de groothandel, de machinebouwer, de eindgebruiker en de systeem integrator).

Kijk voor meer informatie op www.isotron.nl.