HomeNieuwsBeurzen en evenementenInterpack ook in 2011 volgeboekt

Interpack ook in 2011 volgeboekt

interpack2

Er zijn nog dik twee maanden te gaan tot Interpack 2011 (12 t/m 18 mei in Düsseldorf) en iedere beschikbare standplaats is geboekt. Hiermee is Interpack 2011 even succesvol als zijn voorganger in 2008. De sluitingsdatum voor het boeken van een stand was februari 2010. De vorige Interpack besloeg 19 hallen en had daarmee het gehele beursgebouw in gebruik.

interpack-logoInformatiepodia

Dit jaar zal de beurs volgens thema zijn verdeeld in verschillende gebieden. Ook is er een Innovationparc Packaging met twee podia: “Metal Packaging Plaza” en “Save Food!”. De eerstgenoemde show heeft een informatiepodium met achtergrondinformatie over zaken die momenteel onder de aandacht zijn op gebied van metalen verpakkingen. In dit gedeelte van de beurs staan bedrijven die innovatieve metalen verpakkingsoplossingen tentoonstellen. “Save Food!” gaat over het wereldwijd verminderen van uitval en afval. Deze show is opgezet door het Düsseldorf Exhibition Centre in samenwerking met de Food and Agriculture Organisation van de Verenigde Naties en andere instanties die bijdragen aan de Interpack.

Thema Interpack 2011 op PackOnline.nl

Exposeert u ook op Interpack 2011? Laat het ons en de verpakkingssector weten! Middels een persbericht en/of advertentiecampagne binnen dit thema kunt u uw (potentiële) klanten laten weten dat u aanwezig zult zijn op de beurs en hen informeren over de producten die u daar zult presenteren. Stuur uw persbericht, dat we geheel gratis voor u zullen publiceren, naar info@packonline.nl of neem voor meer informatie over adverteren gerust vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier voor het thema over Interpack 2011 op PackOnline.nl!

Kijk voor meer informatie op www.interpack.com.