HomeNieuwsIndus: de nieuwe naam van Conbox

Indus: de nieuwe naam van Conbox

indus-1

De Conbox staat bekend als een efficiënt en veilig stapelbare draagsysteem om bulk- en stortgoederen met behulp van big bags op te slaan en te vervoeren. Wij brachten dit praktische product in 2007 als ‘container box' op de markt, en noemden het Conbox. Sindsdien heeft onze afdeling Research & Development niet stilgezeten. Eind vorig jaar introduceerden wij een tweede type. Met zijn doelmatige aanvullende eigenschappen is dit nieuwe model toegespitst op het volledige logistieke traject en ontstijgt daarmee de functie van de container box. Dit is voor ons aanleiding geweest om onder een nieuwe naam verder te gaan: vanaf nu heet Conbox Indus Integrated Bulk Logistics.

indus-3

indus-logoImproving your bulk storage and logistics

Met de systemen van Indus helpen wij u de opslag en logistiek rondom bulk- en stortgoederen veel efficiënter te organiseren. Ons motto is meteen onze slogan: improving your bulk storage and logistics. Bent u geïnteresseerd in de aanvullende toepassingen van de systemen van Indus? Aarzel niet, neem contact met ons op!

Nieuwe naam, zelfde product

Vanzelfsprekend kunt u uw vertrouwde Conboxen nog gewoon bij ons bijbestellen. De productspecificaties zijn ongewijzigd, de systemen hebben alleen een nieuwe naam gekregen. CONBOX I heet voortaan Isar, CONBOX II noemen we Neva. U kunt Isar en Neva altijd blijven gebruiken in combinatie met uw huidige systeem.

indus-4

Ook een nieuw adres

Niet alleen onze naam is nieuw, we hebben ook een ander adres. Voor onze ambities hebben we de ruimte nodig, daarom zijn we verhuisd naar een ruim pand in Veenendaal. Daar hebben we een mooie plek om de mogelijkheden van Isar en Neva aan u te demonstreren.

Kennismaken met Indus

Kortom: uw vertrouwde Conbox heeft een nieuwe naam, een nieuwe uitstraling én een nieuw adres. Reden genoeg voor een hernieuwde kennismaking. Op www.indus-bulklogistics.com vindt u onder meer een aansprekende animatie waarin duidelijk wordt aangegeven wat de voordelen zijn van de systemen van Indus. We komen vanzelfsprekend ook graag bij u langs voor een nadere toelichting. Of wilt u de systemen in levende lijve bekijken? Dan bent u van harte welkom om bij ons langs te komen, u kunt altijd contact met ons opnemen voor een afspraak. We kijken ernaar uit u weer te ontmoeten!

indus-2

Voor meer informatie:
Indus Integrated Bulk Logistics
Koningsschot 41
3905 PR Veenendaal
T (0318) 627 117
F (0318) 627 101
www.indus-bulklogistics.com
info@indus-bulklogistics.com