HomeNieuwsHuis van Beleg kiest voor RHIMA krattenwasmachine model BX 400

Huis van Beleg kiest voor RHIMA krattenwasmachine model BX 400

rhima

Huis van Beleg is al meer dan twintig jaar specialist in het dagvers snijden en verpakken van onder andere ambachtelijke vleeswaren en kaas. Liefde voor het ambacht, de realisatie van duurzaam concurrentievoordeel voor hun klanten en respect voor de wereld om ons heen, zijn bij de bedrijfsvoering belangrijke uitgangspunten.

rhima-logoDaarbij kiest Huis van Beleg voor ambachtelijke grondstoffen, dagvers voor de klant op maat gesneden en verpakt. Uiteraard met een logistiek en distributie die is afgestemd op de outof- home markt: via professionele totaal vers organisaties. Huis van Beleg richt zich daarbij op horeca, zorginstellingen, cateringorganisaties, hotels en recreatieparken.

Als transport medium gebruikt Huis van Beleg diverse soorten en maten kunststof kratten die qua vervuiling sterk variëren. Belangrijke voorwaarden voor de aanschaf van de nieuwe RHIMA krattenwasmachine waren:

  • Visueel en bacterieel schone kratten
  • Flexibele en betrouwbare installatie
  • Cost of ownerschip

De unieke opbouw van de RHIMA krattenwasmachine BX 400 (3 gescheiden waszones, een voorwas, hoofdwas en naspoeling van 85°C) overtuigde de heer El Geti. Daarnaast is de RHIMA BX 400 robuust opgebouwd en zorgen gekozen materialen en toegepaste machine details voor een zeer betrouwbare en constante kwaliteit. Tot slot is de RHIMA BX 400 volledig dubbelwandig uitgevoerd, waardoor er een natuurlijke isolatie ontstaat en de gebruikskosten (verwarming) relatief laag zijn.

Kijk voor meer informatie op www.rhima.com.