HomeNieuwsHugo Beck introduceert servo aangedreven sealmachine

Hugo Beck introduceert servo aangedreven sealmachine

hugobeck

Hugo Beck introduceert servoX, de servo aangedreven sealmachine van de toekomst. Ergonomischer, flexibeler en simpeler in bedieningsgemak zijn de steekwoorden waarmee Hugo Beck de nieuwe servoX ontwikkelde. Deze nieuwe generatie servo aangedreven sealmachine maakt het mogelijk producten in te voeren met ongelijke afstanden tussen de producten en producten met ongelijke lengtes door elkaar te verwerken.

Volgens Jeroen Kuiper, directeur van Technisch Bureau Verhagen de vertegenwoordiging van Hugo Beck in Nederland, is deze ontwikkeling een antwoord op de toenemende vraag van klanten naar flexibiliteit van de verpakkingsmachine. Kleinere batches van producten zijn eenvoudig door elkaar heen te verpakken.

Ergonomie en simpele bediening

Een co-pilot functie met een productgeheugen maakt het instellen van de machine eenvoudig. In combinatie met de automatische hoogte en breedte verstelling van de dwarslas is deze machine ergonomisch en simpel te bedienen. De draaibare ophanging van de besturingskast en de afvalstrookopwikkeling maken de machine zeer toegankelijk voor onderhoud en service.

Servo aandrijving

Met servo aandrijvingen voor o.a de meelopende dwarslas (continues motion) heeft de Hugo Beck servoX een capaciteit tot 8.000 verpakkingen per uur. De servoX is uitermate geschikt voor het verpakken van bijvoorbeeld cd’s, boeken, dozen, papierriemen, tijdschriften, brochures en tray’s maar ook langere producten zoals bijvoorbeeld profielen, planken en vloerdelen, zowel enkele stuks als gestapeld. De Siemens SIMOTION controle maakt het mogelijk om de machine in iedere positie en op elk moment te stoppen om daarna (zonder te resetten) de productie te hervatten.

Voor meer informatie:
Edward van der Ploeg
Technisch Bureau Verhagen
T (020) 658 07 60
www.tbverhagen.nl
edward.van.der.ploeg@tbverhagen.nl