HomeNieuwsBedrijven en personenHelios Packaging: uw partner wat betreft decoratieve etikettering

Helios Packaging: uw partner wat betreft decoratieve etikettering

helios

Helios Packaging BVBA, uw partner wat betreft decoratieve etikettering, kent als dienstverlener, co-packer en machinedistributeur een exponentiële groei. Naast de dienstverlening, zoals voorstudies en advisering inzake krimpsleeve toepassingen, is de vraag naar co-packing prestaties en machines in stijgende lijn.

helios-logoHelios Packaging heeft dan ook beslist om, in samenwerking met een derde partij, een 2e sleevelijn te installeren om de stijgende vraag te kunnen opvangen. Zowel grote producenten in de dranken- en voedingsindustrie, als vooraanstaande farmaceutische bedrijven kennen stilaan de weg naar Helios Packaging. Maar ook voor kleinere of middelgrote projecten biedt Helios Packaging een oplossing, zoals bijvoorbeeld kleine testruns of eenmalige, promotionele acties van een aantal honderden tot enkele duizenden producten.

Het huidige gamma sleevemachines van Helios Packaging reikt van standaard oplossingen van 3.000 tot 72.000 producten per uur tot horizontale sleeve toepassingen tot 15.000 producten per uur. Oversized formaten,  krimpsleeve-/zelklevend etiket combo-machines (wijnindustrie), capsealing en andere speciale applicaties behoren eveneens tot de mogelijkheden. Voor de zelfklevende applicaties bieden wij zowel standaard- als op maat gemaakte oplossingen aan.

Empack Brussel 2010 – Stand C028

Kijk voor meer informatie op www.heliospackaging.be.