HomeNieuwsBeurzen en evenementenGebruikte machines op Resale 2010

Gebruikte machines op Resale 2010

‘Met gebruikte machines en materieel versterkt de crisis uitkomen' is het motto van Resale 2010 in Karlsruhe (D), de beurs voor gebruikte machines en materieel die van 21 tot en met 23 april plaatsvindt. Ook op de markt voor gebruikte machines en materieel is sprake van een voorzichtig herstel, maar klanten zijn nog steeds veeleisend.

Resale is  het platform om op een relatief goedkope manier een grote markt te bereiken. Deze beurs heeft zich in slechts tien jaar tijd ontwikkeld tot een grote handelsbeurs voor gebruikte machines en technische bedrijfsuitrustingen.

500 exposanten

De ruim 500 exposanten met een gezamenlijk aanbod van 160.000 gebruikte machines verwachten circa 10.000 vakbezoekers uit zo'n 110 landen. Van een gebruikt CNC-bewerkingscentrum, via kunststofverwerkende machines, verpakkingsmachines en landbouwwerktuigen tot aan industrierobots: het is allemaal terug te vinden op Resale.

Duma

De Koninklijke Metaalunie branchegroep Duma (Dutch Used Machinery Association) presenteert zich met een informatiestand in hal 1 alle leden. Daarnaast nemen diverse Duma-leden zelfstandig aan Resale deel.

Bron: Metaal Magazine