HomeNieuwsBeurzen en evenementenFotoreportage easyFairs Empack Zwolle 2009

Fotoreportage easyFairs Empack Zwolle 2009

empack_zwolle_collage

Van woensdag 18 tot en met donderdag 19 november stonden de IJsselhallen in Zwolle in het teken van de door easyFairs georganiseerde beurzen Empack, de grootste regionale verpakkingsbeurs van Noord-Nederland, en PPT Food, het event voor Process, Pack & Track in de voedingsmiddelenindustrie.

Klik hier voor de fotoreportage…

Het was de tweede maal dat easyFairs de beurs Empack Zwolle organiseerde en tijdens deze tweede editie konden de bezoekers kennismaken met circa 120 exposanten uit de verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie. Zowel de organisatie, de exposanten als de bezoekers spraken gisteren na afloop van de tweede beursdag over een geslaagde beurs.

“Indien je werkzaam bent in een branche die continu in beweging is, is het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en innovaties in de verpakkingswereld, zodat je efficiënt en effectief je targets haalt”, aldus Marcel van der Weijden, Inkoper Fust & Verpakkingen van  The Greenery.

Empack Zwolle is de grootste regionale verpakkingsbeurs van Noord-Nederland. “easyFairs EMPACK Zwolle is vlakbij, waardoor ik op een halve dag meerdere leveranciers kan ontmoeten met wie ik zaken wil doen en onze eventuele samenwerking inhoudelijk kan doorspreken”, aldus Tjeerd Martin, Technisch Verantwoordelijke bij Bolletje.

Uiteraard bracht ook de redactie van PackOnline.nl een bezoek aan Empack Zwolle en maakte een uitgebreide fotoreportage van innovaties, standhouders en bezoekers.

Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie over de beurzen van easyFairs op www.easyfairs.com.