HomeNieuwsBeurzen en evenementenFace-to-face en online zakendoen met Online365 van easyFairs

Face-to-face en online zakendoen met Online365 van easyFairs

Door middel van innovatieve toevoegingen op bestaande concepten en nieuwe online en offline mogelijkheden maakt easyFairs het nog makkelijker voor vakprofessionals om 365 dagen per jaar met elkaar in contact te komen. Het Online365 pakket heeft een upgrade gekregen en biedt nu naast de al bestaande features een aantal tools die de online aanwezigheid vergroten en de afstand tussen vakprofessionals verkleint. Door onder andere een unieke online match-making tool en de mogelijkheid om met één klik op de knop direct in contact te komen met professionals uit het vak is online zakendoen onderdeel geworden van de hedendaagse beurservaring. Door middel van de Online365 pakketten wordt integratie in de marketingcommunicatiemix nog makkelijker gemaakt.

Het Online365 Plus pakket is volledig vernieuwd en ook aan deze mix is een aantal smaakvolle ingrediënten toegevoegd. Zo wordt ondermeer de online zichtbaarheid van producten en bedrijven vergroot, zodat deze in de zoekresultaten des te meer opvallen. De nieuwe online vacaturebank, waar de vakcommunity zelf vacatures plaatst, biedt de ideale gelegenheid voor professionals om banen te plaatsen en te vinden.

Het Online365 Premium pakket zijn de voorgaande pakketten gecombineerd en meer. Door middel van onsite QR codes kunnen producten eenvoudig worden opgeslagen op een mobiele telefoon. Hierdoor is informatie over een bepaald product voor bezoekers binnen handbereik en laten zij, door het product te scannen, waardevolle informatie achter voor de deelnemers. Daarnaast maakt de vernieuwde multi-show, multi-industrie, multi-land en multi-product zoekfunctie het mogelijk om nog makkelijker door de website te navigeren en direct antwoorden op vragen te krijgen.

Online en face-to-face communicatie wordt met de uitbreiding van deze pakketten makkelijker en doeltreffender, mede doordat deelnemers elk hun eigen miniwebsite beheren. Door deze online aanwezigheid, 365 dagen per jaar, wordt zakendoen een kwestie van één klik op de knop. Hierdoor kunnen professionals het hele jaar door met elkaar in contact komen.

De nieuwe features die de Online365, Online365 Plus en Online365 Premium pakketten bieden een vrije vorm van communicatie en de mogelijkheid om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Deze ontwikkeling loopt in gelijke lijn met de veranderingen die easyFairs heeft doorgevoerd en waar boven alles gebruikersgemak en een continue beleving centraal staan. easyFairs: Visit the future.

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com.