HomeThema'sMacropak 2010EVC partnership op beursvloer

EVC partnership op beursvloer

evc-macropak-1

EVC Verpakking laat op Macropak heel concreet haar partnership met Logitrade zien; op de stand komt een efficiënte inpaktafel te staan die is voorzien van allerlei handige hulpmiddelen van Logitrade om het inpakwerk gemakkelijker te maken.

evc-logoHandbereik

De werkplek die straks op de stand van EVC Verpakking te zien is biedt niet alleen alle te gebruiken middelen zoals scherm, toetsenbord, muis, printer(s), omdozen en plakband etc. binnen handbereik aan, maar is ook voorzien van o.a. innovatieve vul- en beschermingsmiddelen. Uiteraard staat hier ook Doculabel® van EVC zelf.

Samenwerking

Het tonen van de samenwerking met Logitrade is bedoeld om het centrale thema kracht bij te zetten: De Mens Centraal! Klanten van EVC zijn alleen geholpen met goed werkende efficiënte werkplekoplossingen waarbij de nadruk ligt op ergonomie, efficiëntie, innovatie, arbeidvreugde en verhoging van het rendement per werknemer.

Efficiënt

Naast efficiënt inpakken moeten de in te pakken goederen ook efficiënt worden aangeboden aan de inpakker. En na het inpakken dient het weer efficiënt verwerkt te worden. Deze kleine maar essentiële supply chain valt of staat met de zwakste schakel. Het Partnership tussen EVC en Logitrade garandeert dat het aanbieden van in te pakken goederen, het inpakken van de goederen en tenslotte het verwerken van de ingepakte goederen d.m.v. rollenbanen, optimale werkplekken en eventueel heftafels gerealiseerd wordt. Daarom wordt op de stand ook het Rent-a-Wrapper® concept van EVC getoond die de laatste schakel vormt in dit proces.

evc-macropak-2

Macropak 2010 – Stand A030

Voor meer informatie:
John van Haarlem
EVC (Verpakking) BV
T +31 (0)76 504 08 48
www.evc-verpakking.nl
john@evc-verpakking.nl