HomeNieuwsEVC breidt leveringspakket antivermoeidheidsmatten uit

EVC breidt leveringspakket antivermoeidheidsmatten uit

evc-matten-1

Het product ‘antivermoeidheidsmat' is niet nieuw. Sterker nog onze matten worden al door vele klanten van EVC gebruikt om een hoger stacomfort, ergonomische werkwijze en rendementsverhoging te creëren. De groeiende vraag naar ergonomische werkomgevingen heeft er bij ons toe geleid ons leveringspakket antivermoeidheidsmatten uit te breiden. Vanaf 1 juni a.s. zal ons leveringspakket uitgebreid worden met het type Sky Trax. Door het unieke bubble design en gebruik van nieuwe materialen biedt de Sky Trax de werkplek een sensationeel stacomfort en een beduidend hogere ergonomische meerwaarde.

evc-logoDe fabrikant van deze mat is er in geslaagd een speciale toplaag te ontwikkelen, welke Uni-Fusion® wordt genoemd, die een extreem hoge slijtvastheid biedt. Tevens is op basis van microcellulair vinylschuim een antisliplaag ontwikkeld welke gepatenteerd is onder de naam RedStop®. RedStop® is een technologie die het slippen en schuiven van de mat vrijwel elimineert. Daarnaast is deze mat geheel vrij van de giftige stoffen DOP’s en DMF’s.

Deze nieuwe mat is te verkrijgen per strekkende meter op verschillende breedtematen, te weten: 60, 91, 122 en 152 cm. Aangezien de matten verkrijgbaar zijn in de kleuren, grijs, zwart en zwart voorzien van gele veiligheidsranden kunnen de matten ingezet worden voor vele verschillende werkplekomgevingen, waaronder verpakking- of assemblageafdelingen (VAL afdelingen).

evc-matten-2

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl.