Home Nieuws Eillert kondigt introductie uienschilmachine aan

Eillert kondigt introductie uienschilmachine aan

eillert-fruitlogistica-2

Tijdens de Fruit Logistica in Berlijn onthulde Eillert B.V. een reclamezuil in haar stand en kondigde hiermee aan binnenkort de gepatenteerde uienschilmachine OPM-100 in de markt te introduceren. “De uienschiller past perfect in ons programma, waardoor we een complete uienverwerkingslijn kunnen leveren inclusief het snijden, centrifugeren en afwegen. In het kader van de verbreding van ons leveringsprogramma zullen frequent meerdere nieuwe machines worden geïntroduceerd”, aldus directeur Frans Schepers.

eillert-logo“Gezien de patentstatus van het unieke uienschilsysteem kunnen we nog geen uitgebreide informatie geven over de toegepaste technieken. In ieder geval kunnen ongesorteerde uien verwerkt worden”, aldus Schepers.

Vanuit de branche is er enthousiast gereageerd over het systeem, veel bedrijven hebben nu al aangegeven zeer geïnteresseerd te zijn. Binnenkort zal meer informatie verstrekt worden.

Ook de nieuwe groentesnijmachine, SLICE-30H (horizontale band) werd gepresenteerd. De demonstraties op de stand trokken veel aandacht. De machine kan o.a. kwadraten sla of andere bladgroente snijden en geeft een opvallend mooie en gelijkmatige snit bij fijngesneden andijvie, een zeer populair product in de schappen van de Nederlandse supermarkten.

“We kunnen terugzien op een zeer succesvolle beurs met een hoog bezoekersaantal. Dit soort internationale vakbeurzen zijn een ideaal platform om noviteiten te presenteren aan de markt”, besluit de directeur van de machinefabriek uit Winterswijk.

eillert-uienschiller

Kijk voor meer informatie op www.eillert.nl.