HomeThema'sMacropak 2010"CPS oplosser van verpakkingsproblemen"

“CPS oplosser van verpakkingsproblemen”

cps

Case Packing Systems (CPS) presenteert op de Macropak de nieuwe CP 301 case packer. De CP 301 is speciaal ontwikkeld om aan de hogere eisen zoals hygiëne, snelheid en kosten reductie te kunnen voldoen.

cps-logoDoor bestaande technieken van de CP 201 en CLP traypacker die zich in de praktijk hebben bewezen met elkaar te combineren, is de nieuwe casepacker ontstaan. Niet de zakjes maar de doos wordt gedraaid om de verschillende pakpatronen te krijgen. De producthandeling en nauwkeurigheid op hoge snelheid maken de CP 301 uniek.

De CP301 is standaard in RVS en aluminium componenten uitgevoerd. De besturing is in een RVS kast in het machines frame gebouwd wat een geringe footprint en korte installatie tijd met zich meebrengt. Daarnaast wordt op de CPS stand de CLP gedemonstreerd. Met de CLP worden automatisch trays in kratten verpakt voor de convenience food industrie.

CPS ontwikkelt en produceert al sinds 1988 eindverpakkingssystemen voor het omverpakken van flexibele verpakkingen alsook vormvaste producten in dozen, kratten, trays, palletdozen en containers. CPS heeft inmiddels een uitstekende naam opgebouwd in de verpakkings- en voedingsmiddelenindustrie.

Kwaliteit, flexibiliteit en service zijn de belangrijkste pijlers van de onderneming. Het bedrijf heeft dan ook een speerpunt gemaakt van het zoeken naar oplossingen voor verpakkingsproblemen. Uitgangspunt daarbij is dat de klant met de oplossing geld moet kunnen verdienen. Indien de terugverdientijd te lang is, is de oplossing niet goed genoeg en wordt er verder ontwikkeld. Net zo lang tot het optimaal is. De flexibele verpakking is immers een efficiënte en economische verpakkingsvorm.

Macropak 2010 – Stand E011

Kijk voor meer informatie op www.casepacker.nl.