HomeNieuwsBeurzen en evenementenBijleren over verpakken tijdens Empack Brussel

Bijleren over verpakken tijdens Empack Brussel

empack-brussel

easyFairs EMPACK is niet alleen een beurs waar u kan kennismaken met alles wat onze exposanten te bieden hebben. Tijdens het seminarprogramma leert u alles bij over hot topics binnen de sector! Welke mogelijkheden bieden de nieuwe technologieën? Welke innovatieve verpakkingen zijn recent gelanceerd? Kom het ontdekken op de beurs!

empack-logoFlanders’ FOOD Technology Day 2010

Binnen- en buitenlandse experten uit de academische wereld en bedrijven (UGent, KaHo Sint-Lieven, Agfa, German Institute of Food Technologies, IMEC, Agoria,…) laten u kennismaken met evoluties die belangrijk zijn voor de verpakkings- en voedingssector. Neem een duik in het programma en ontdek de verschillende onderwerpen!

Woensdag 29 september (10u30 – 17u20)
Openingssessie: Emerging technologies for food processing

 • Track 1 – Verpakking: off set of set off?
  Een overzicht van de problematiek van migratie voor inkten en lijmen, die zowel voor producenten van levensmiddelen, distributeurs als leveranciers van verpakkingsmaterialen actueel is. De huidige situatie wordt geschetst, met als bijkomende doel het stimuleren van actieve samenwerking tussen de diverse actoren. Meer info…
 • Track 2 – Emerging technologies
  Er zijn volop nieuwe technologieën en inzichten. Een overzicht. Meer info…

Donderdag 30 september (10u30 – 17u20)
Openingssessie: Innovaties voor de voedingssector vanuit nieuwe mogelijkheden op nanoschaal

 • Track 1 – Technologie & productontwikkeling
  Nieuwe technologieën en technieken openen deuren voor productontwikkeling. Zo zal duidelijk worden dat ook technologie een belangrijke rol kan spelen in de reductie van vet, suiker of zout. Er wordt ook geschetst welke rol precisietechnologie kan spelen in de voedingsindustrie. Meer info…
 • Track 2 – Technologie & productontwikkeling: encapsulatie en biotechnologie
  Hoe encapsulatie en biotechnologie voor productontwikkelaars nieuwe poorten kunnen openen. Meer info…

Deze seminars zijn betalend en voorinschrijving is vereist. Download het volledige programma en schrijf nu in!

NVC Design Village

Het Nederlands VerpakkingsCentrum (NVC) presenteert de 10 finalisten van de Nederlandse verpakkingswedstrijd ‘De Gouden Noot'. Kom tijdens de beurs de innovaties van de 10 finalisten ontdekken!

Deze seminars zijn gratis en zonder inschrijving. Vergeet echter niet te registreren voor uw badge!

Professionals kunnen Empack Brussel GRATIS bezoeken. Klik hier voor uw toegangsbadge en vermijd wachtrijen aan de ingang.