HomeNieuwsBEST brengt volledig gamma sorteertechnologieën op de markt

BEST brengt volledig gamma sorteertechnologieën op de markt

best-1

BEST, wat staat voor Belgian Electronic Sorting Technology, is een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in optische sortering. Het brengt een volledig gamma aan sorteertechnologieën op de markt. BEST maakt gebruik van camera, laser, LED en röntgen of een combinatie van deze technologieën. Het bedrijf is gespecialiseerd in de verwijdering van vreemde voorwerpen, defecten of verkleuringen in de voedingsindustrie (groenten, fruit, aardappelen, noten, enz.).  Andere toepassingsgebieden van BEST zijn tabak en recyclage.

best-2

best-logoAfhankelijk van de toepassing en de positie in de verwerkingslijn, maakt BEST gebruik van een verscheiden gamma aan sorteeroplossingen. De sorteerders van BEST kunnen voor verschillende toepassingen gebruikt worden. Op één machine kan men verschillende producten sorteren. De machine kan meerdere technologieën tegelijkertijd bevatten en wordt optisch geconfigureerd naar gelang het product en de eis van de klant. Er is dus een grote flexibiliteit. Bovendien is de sorteerder uiterst gebruiksvriendelijk. Ook al zijn de machines hoogtechnologisch, ze zijn voorzien van een gemakkelijke gebruikersinterface. De instellingen zijn zeer intuïtief en er wordt onmiddellijk visuele feedback bekomen bij eventuele wijzigingen aan het programma. Wanneer men de sortering meer of minder gevoelig wil maken, weet men direct welke instelling te wijzigen op heel eenvoudige wijze.

best-3

Voor meer informatie over onze technologie nodigen wij u graag uit een kijk te nemen op www.bestsorting.com of een email te sturen naar info@bestsorting.com.

Bron: Groentennieuws.nl