HomeNieuwsBe_NaturaL breidt samenwerking met EATware uit

Be_NaturaL breidt samenwerking met EATware uit

be-natural-eatware-1

Be_NaturaL, een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in gecertificeerde composteerbare groenten- en fruitverpakkingen uit hernieuwbare bron, zal vanaf 1 mei zijn eerdere samenwerking met EATware uitbreiden en op die manier een echte Europese HUB worden.

be-natural-logo“Gegroepeerde containers zullen in onze magazijnen in Schoten worden uitgesplitst en verdeeld naar de verschillende distributeurs en groothandels maar ook direct naar eindgebruikers indien nodig. Hierdoor wordt voor vele geïnteresseerden de drempel om over te stappen van conventionele trays naar EATware-trays veel kleiner. Daarnaast worden door deze groepage de kosten voor transport en inklaring per individuele order enorm gedrukt”, aldus een reactie van Be-Natural op de website Groentennieuws.nl.

Be_NaturaL zal als onderdeel van deze serviceverlening ook een constante buffervoorraad houden van deze producten zodat snel en efficiënt kan gereageerd worden op eventueel meerverbruik of maritieme vertragingen.

De producten van EATware, op basis van bamboe, zijn een al een groot succes in Japan, Korea en de VS omwille van hun design, kwaliteit en functionaliteit. Het materiaal is uitermate geschikt voor het verpakken van verse paddenstoelen, diverse soorten klein fruit maar ook appelen, peren en (tros)tomaten. Tevens zijn zij gecertificeerd composteerbaar en voorzien van alle voedselveiligheidscertificaten.

be-natural-eatware-2

Kijk voor meer informatie op www.benatural.be.

Bron: Groentennieuws.nl