HomeNieuwsBedrijven en personenBangma Verpakking opent nieuwe webwinkel

Bangma Verpakking opent nieuwe webwinkel

bangma-logoAls leverancier van allerlei soorten verpakkingsmaterialen opent Bangma Verpakking nu ook online haar deuren. Vanaf vandaag kunt u meer dan 1.000 artikelen online bestellen.  En staat het artikel dat u zoekt niet in onze webwinkel? Neem dan contact met ons op, want wij kunnen alle soorten verpakkingen voor u realiseren.

Het online assortiment bestaat uit verschillende soorten verpakkingen voor de industriële sector. Van standaard golfkartonnen verpakkingen tot aan verpakkingsmaterialen om uw product op een juiste manier te beschermen, te sluiten en/of te omsnoeren. Tevens beschikken wij over allerlei soorten hulpapparatuur voor in het magazijn, zoals palletwikkelaars, sealapparaten, omsnoeringsmachines en sluitmachines.

Alle standaard artikelen kunnen direct uit voorraad geleverd worden binnen 2 werkdagen en u ontvangt uw rekening pas nadat u uw producten in huis heeft. U kunt er ook voor kiezen om uw bestelling af te halen in ons magazijn in Dronten. Bezoek onze website en bestel online al uw verpakkingsmaterialen.

Kijk voor meer informatie op www.bangma.nl.