HomeNieuwsBeurzen en evenementenVIDEO - Veel positieve geluiden op Empack

VIDEO – Veel positieve geluiden op Empack

empack-den-bosch-2014-video

Op de Empack, die afgelopen week weer werd gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch en waar bezoekers de nieuwste ontwikkelingen in onder andere verpakkingsmaterialen, machines, technologie, codering en labelling konden ontdekken, hing een goede sfeer en gonsde het van de positieve geluiden. De exposanten waren niet alleen positief gestemd over het aantal en met name de goede kwaliteit van de bezoekers, maar ook over het feit dat de markt weer lijkt aan te trekken en dat ook de investeringsbereidheid binnen de sector lijkt toe te nemen.

empack-den-bosch-2014-logo-2014In deze videoreportage blikken Paul van Heezik (Multivac), Jacques Janssen (MultiWeigh Benelux), Jan Wasserman (Bodijn Machinewerken), Peter Paul Zwager (Zwager Techniek), Bert Verheij (Global Flexibles) en Monique Bollen-Gillioen (Flex-Film International) terug op wederom een geslaagde editie van de Empack in Den Bosch en geven zij bovendien hun verwachting over de toekomst van beurzen in het algemeen en die van de Empack in het bijzonder.

Later deze week volgt ook nog een terugblik met Marc van den Maagdenberg van beursorganisator easyFairs. De redactie van Pack Online maakte ook deze keer weer een fotoreportage van exposanten, bezoekers, noviteiten, producten en nog veel meer. Klik hier voor de fotoreportage…

Kijk voor meer informatie op www.easyFairs.com/EMPACK-NL of klik hier voor een overzicht van al het nieuws dat we in aanloop naar de beurs hebben gepubliceerd over exposanten en de noviteiten en producten die zij op Empack toonden.