HomeNieuwsUlma Packaging levert innovatieve verpakkingsmachines voor AGF

Ulma Packaging levert innovatieve verpakkingsmachines voor AGF

ULMA Packaging, toonaangevend leverancier van verpakkingsmachines en -lijnen, biedt met haar innovatieve verticale vorm-vul-sluitmachines oplossingen voor de AGF-sector. De ULMA VTI 600 en VTC 800 zijn speciaal ontwikkeld voor het verpakken op hoge snelheid. Zo kunnen klanten hun productiviteit verhogen en tegelijkertijd hun productweggave verminderen.

Beide modellen zijn zeer geschikt voor het hanteren van verse producten, zoals boerenkoolbladeren, spruitjes, aardappelen en wortelen. Door de ultrasone technologie worden te grote producten gedetecteerd en verwijderd alvorens de verpakking gedicht wordt. Hiermee wordt voedselverspilling tegengegaan.

De VTI 600 en VTC 800 bieden een scala aan mogelijkheden voor het vormen van diverse verpakkingsoplossingen. Door het geoptimaliseerde, hygiënische ontwerp kunnen de machines bovendien eenvoudig worden gereinigd en voldoen ze hiermee aan veeleisende omgevingen zoals in de AGF-sector. Ook kunnen de onderhoudskosten dankzij de frameconstructie worden geminimaliseerd.

De machines zijn robuust en zeer betrouwbaar. Met de VTI 600 en VTC 800 is ULMA Packaging klaar om in te spelen op de huidige en toekomstige behoeften vanuit de markt voor verticale verpakkingsoplossingen. Indien gewenst kunnen individuele oplossingen ontwikkeld worden om aan iedere specifieke klantvraag te voldoen.

Kijk voor meer informatie op www.ulmapackaging.nl.