HomeNieuwsBedrijven en personenAdelmo breidt netwerk stazakjes uit met Cor Rijken als partner

Adelmo breidt netwerk stazakjes uit met Cor Rijken als partner

Adelmo heeft zijn kleine-run zakjesnetwerk uitgebreid naar de Benelux, met de aanstelling van Cor Rijken Verpakkingen als partner om die regio te bedienen. Cor Rijken Verpakkingen, opgericht in 1990 door Cor Rijken, is uitgegroeid tot een internationale speler die actief is in 45 landen en tassen en flexibele verpakkingen ontwerpt en produceert.

Adelmo is een recente toevoeging aan het digitale flexibele verpakkingslandschap en is een online B2B-platform voor het maken, bestellen en uitvoeren van individueel bedrukte zakjes. Bestellingen worden uitgevoerd door lokale partners. Het Duitse Digi-Service & Distributions was de eerste adelmo-partner die werd aangetrokken om bestellingen voor digitale zakjes uit de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) af te handelen en te produceren. Het in Apeldoorn gevestigde Cor Rijken Verpakkingen voegt nu België, Nederland en Luxemburg toe aan het groeiende netwerk van het bedrijf.

Adelmo zegt: “We zijn er erg trots op dat we de toonaangevende leverancier van bedrukte en geprefabriceerde verpakkingsformaten voor gebruik als primaire verpakking in Nederland hebben overtuigd. Cor Rijken Verpakkingen kan terugkijken op 30 jaar verpakkingservaring voor food en non-food producten. Het heeft het vertrouwen van klanten gewonnen door de hoge productkwaliteit, uitgebreide expertise, betrouwbare snelle levering en eersteklas service. De samenwerking is voor iedereen een win-winsituatie: onze digitaal printbare adelmo stazakjes zullen een nuttige aanvulling zijn op het huidige productportfolio van Cor Rijken en we kunnen onze stazakjes nu ook leveren aan België, Luxemburg en Nederland.”

Adelmo werd vorig jaar geïntroduceerd door Sihl. Met behulp van de speciale website en een online 3D-tool kunnen klanten ‘snel en eenvoudig’ individuele ontwerpen maken met behulp van native sjablonen of die van eigen makelij. Afgewerkte printbestanden inclusief het gewenste ontwerp kunnen ook worden geüpload en gebruikt om een live preview van een stazak te genereren. Bestellingen worden vervolgens online geplaatst en betaald, waarna de bestelling wordt verzonden naar een lokale productiepartner, die de zakjes produceert en ernaar streeft deze binnen vijf dagen te leveren. Met behulp van de op inkjet gebaseerde Artysio-technologie van Sihl worden zakjes vervaardigd in overeenstemming met de vastgestelde normen van Adelmo om consistentie en kwaliteit binnen het Adelmo-partnernetwerk te garanderen.

www.cor-rijken.nl