HomeNieuwsMachinesSaladeproducent kiest opnieuw voor multihead wegers van Ishida

Saladeproducent kiest opnieuw voor multihead wegers van Ishida

De toonaangevende coöperatie AOC (Agro Ouest Conditionnement) heeft twee geavanceerde CCW-RV multihead wegers van Ishida in gebruik genomen in haar fabriek in het Franse Saint-Julien de Concelles. Hiermee is AOC in staat om haar Mâche, een traditioneel Frans saladeproduct uit de regio Nantes, snel en nauwkeurig af te wegen in thermogevormde trays.

De multihead wegers zijn voorzien van Ishida's innovatieve C4-materiaal op alle contactonderdelen. Dit voorkomt dat de blaadjes blijven plakken, waardoor een consistente productstroom wordt gehandhaafd. Bovendien verbetert het trillende gedeelte van de weegmachine de verspreiding van het product aanzienlijk om de doorvoer te maximaliseren.

Bedieningsgemak is een ander belangrijk voordeel van de wegers. Chantal Gourichon, productiemanager van AOC, vertelt: “De software is zeer gebruiksvriendelijk en stelt me ​​in staat om gemakkelijk verschillende programma's op te slaan voor snelle installatie en omschakeling.”

In overeenstemming met de hoge hygiënenormen van AOC, worden de wegers dagelijks schoongemaakt met perslucht, terwijl de onderdelen gemakkelijk worden gedemonteerd voor een regelmatige volledige wasbeurt.

Wegers van Ishida zijn sinds 2010 een essentieel onderdeel van de werking van AOC toen het bedrijf haar eerste twee gereviseerde modellen kocht. “We hebben deze naast twee bestaande wegers van andere leveranciers gebruikt en ik kon echt het verschil zien dat de wegers van Ishida maakten op het gebied van precisie, snelheid en kwaliteit”, licht Alain Jussiaume, co-managing director van AOC, toe.

Alain Jussiaume: “Tijdens CFIA in Rennes aarzelde ik daarom niet om opnieuw op Ishida te vertrouwen door twee gloednieuwe CCW-RV wegers aan te schaffen. De snelheid en nauwkeurigheid van de nieuwe wegers maken het voor AOC mogelijk om de productie in de toekomst verder te verhogen.”

www.ishidaeurope.com