HomeNieuwsBedrijven en personenPeter van Leeuwen verbindt zich aan Fortaleza Capital

Peter van Leeuwen verbindt zich aan Fortaleza Capital

peter-van-leeuwen

Fortaleza Capital heeft drie ervaren partners, waaronder Peter van Leeuwen als Industry Partner Packaging, aan zijn gelederen toegevoegd. Peter van Leeuwen heeft ruime internationale ervaring op het gebied van inkoop, sales en marketing in de verpakkingsindustrie en was gedurende zijn loopbaan bovendien betrokken bij een groot aantal fusies en overnames. “Ik ben verheugd om Fortaleza Capital te ondersteunen met mijn ervaring, kennis en netwerk in de Packaging sector”, zegt Peter van Leeuwen in een artikel op de website Consultancy.nl.

fortaleza-capital-logoPeter van Leeuwen is een ervaren commercieel manager en ondernemer met een lange carrière. Na verschillende salesposities te hebben bekleed, ging Van Leeuwen in 1981 als verkoper aan de slag bij familiebedrijf Van der Windt Verpakking. Hij groeide door naar verschillende managementfuncties en werd in 2003 benoemd tot Commercial Director en in 2006 tot Managing Director, voor zowel Van der Windt Verpakking als het overkoepelende Van der Windt Group. Deze rol zou hij uiteindelijk tot medio 2016 bekleden. Daarnaast is Van Leeuwen drie jaar actief geweest als Managing Director van verpakkingsleverancier Pacombi Group. Van der Windt Group werd in 2013 overgenomen door Pacombi Group, een van de 100 grootste familiebedrijven van Nederland.

Fortaleza Capital werd begin 2016 opgericht door Alexander van Rossum, die daarvoor zo’n 25 jaar actief was als fusie- en overnameadviseur. Sinds de oprichting in januari was het jonge advieskantoor al bij verschillende fusie- en overnamedeals betrokken.

Kijk voor meer informatie op www.fortalezacapital.nl.

Bron: Consultancy.nl
Foto: Mirjam Lens Fotografie