HomeNieuwsBedrijven en personenMoonen Packaging verkoopt zo min mogelijk verpakkingsmateriaal

Moonen Packaging verkoopt zo min mogelijk verpakkingsmateriaal

moonen-ge-4

Moonen Packaging is een internationale en onafhankelijke verpakkingsgroothandel in Weert, die zo min mogelijk verpakkingsmaterialen verkoopt. Vrij om in andere materialen te denken en om zelf de regie te nemen over ontwerp en ontwikkeling van duurzame verpakkingsoplossingen. Hiervoor zoekt Moonen de verbinding met de juiste partijen in haar wereldwijde netwerk. “Klanten hebben zo altijd toegang tot de modernste verpakkingsoplossingen. Steeds vaker zijn die duurzaam, we willen geen waardevolle grondstoffen weggooien. Daarom zoeken we continu naar alternatieven met hernieuwbare grondstoffen”, vertelt vertelt CEO Gé Moonen in de uitgave Technical Magazine van FME.

moonen-logo-2014Het is tijd voor een moderne visie op verpakkingen in de industrie, vindt Moonen. Tijd om de dozen en het plastic voor je te laten werken. Want je weet wat ze kosten, maar weet je ook wat ze kunnen besparen? De verpakkingsmanager van Moonen kijkt verder dan je producten en zoekt ook verbinding met je processen. Zo kun je op de fronten geld, CO2-uitstoot, ruimte en tijd nog flink besparen. Als koploper op gebied van efficiënte logistiek en verpakkingsinnovatie zijn ze kampioen in besparen voor klanten.

Het geheim? Moonen vervult de rol van de vaak ontbrekende verpakkingsmanager bij haar klanten en kan zo verborgen besparingen in diens organisatie blootleggen. “Veel bedrijven hebben geen zicht op hun verpakkingsbehoefte, voor hen zijn het pure kosten”, vervolgt Gé Moonen. “Laat je het onder de loep nemen door ons als een soort verpakkingsmanager, dan ga je er snel anders naar kijken. De inkopper, dat is inkoop. Als één van de grootste spelers op gebied van industriële verpakkingen in Nederland, hebben we een positie op de inkoopmarkt die schaalvoordeel oplevert.”

Kijk voor meer informatie op www.moonenpackaging.com.

Bron: Technical Magazine