HomeNieuwsBedrijven en personenGroothandel Gédé Verpakkingen viert 50-jarig jubileum

Groothandel Gédé Verpakkingen viert 50-jarig jubileum

Het familiebedrijf Gédé Verpakkingen uit Limmen viert dit jaar haar vijftigste bestaansjaar, zo staat te lezen op de website van het bedrijf. Sinds de oprichting in 1964 door Gerard Duijkersloot heeft het familiebedrijf zich ontwikkeld van een eenmanszaak tot een toonaangevende groothandel in verpakkingsmaterialen. Vanuit het pand aan de Rijksweg worden de verpakkingen geleverd door heel Nederland.

Gerard Duijkersloot begon in 1956 een eigen melkzaak in Haarlem samen met zijn vrouw. Na enkele jaren is Gerard overgestapt op het verkopen van winkelbenodigdheden, dit is het begin van Gédé Verpakkingen. Na lange tijd in het bedrijf te hebben gewerkt hebben zoons Kees, Ger en Hans (foto) het bedrijf 25 jaar geleden overgenomen van hun vader. Zij hebben Gédé Verpakkingen verder uitgebouwd tot een innovatief en servicegericht bedrijf. Inmiddels is de derde generatie Duijkersloot ook al werkzaam in het bedrijf.

Gédé Verpakkingen is een moderne groothandel in verpakkingsmaterialen, winkelbenodigdheden en schoonmaakmiddelen. Met een magazijnoppervlakte van circa 7500 m2, een eigen wagenpark en 25 medewerkers levert het bedrijf artikelen aan de detaillist in de food- en horecasector. Slagers, vis- en groenteboeren behoren al jaren tot de vaste klanten van Gédé Verpakkingen, maar door de trend van maaltijdbezorging groeit momenteel ook de levering aan de horecasector.

www.gedeverpakkingen.nl