HomeMachinesNiet-primair verpakkenEVC helpt met eigenzinnige concepten zaken sneller te verwerken

EVC helpt met eigenzinnige concepten zaken sneller te verwerken

evc-utrecht

De batterij is weer opgeladen na de vakantie, maar het werk stapelt zich op. Het team van EVC (Verpakking) helpt je graag zaken sneller te verwerken. Door de jaren heen, hebben zij geconstateerd dat juist in het laatste kwartaal van het jaar een tekort is aan wikkelcapaciteit. Met het Rent-a-Wrapper concept haal je voor een reële prijs (extra) machinale wikkelcapaciteit in huis. De lengte van de periode bepaal je zelf.

evc-logo-2014Is het bedrijfseconomisch interessant voor u om een palletwikkelmachine te huren? Dan biedt Rent-a-Wrapper de oplossing. Deze oplossing is uitermate geschikt om uw wikkelcapaciteit zowel voor lange als voor korte termijn te vergroten. Dit huurconcept bestaat uit een semi-automatische draaiplateau palletwikkelmachine en LiteWrapper palletwikkelfolie. De combinatie van deze twee zorgt gegarandeerd voor een optimale stabiliteit van uw pallet met een minimum verbruik aan folie.

Deze palletwikkelmachine heeft naast de standaard wikkelprogramma's ook het unieke ErgoWrap programma. Hierbij hoeft de operator niet meer te bukken om de folie aan te brengen. Desgewenst kan deze machine na of tijdens de huurperiode door u aangeschaft worden.

Kijk voor meer informatie op www.evc-verpakking.nl.