HomeNieuwsBedrijven en personenCovera Packaging lanceert website voor bestellen plastic emmers

Covera Packaging lanceert website voor bestellen plastic emmers

Covera Packaging is een distributeur in harde plastic- en glasverpakking voor de industrie. Het bedrijf lanceerde recent voor de Belgische en Nederlandse markt een website voor het bestellen van plastic emmers. Het bedrijf wil hiermee inspelen op de groeiende trend naar het online bestellen van industriële verpakkingen en wil zo qua informatie over producten verder gaan dan de standaarden die in de industrie op vlak van productinformatie gelden.

“De industrie vraagt steeds meer transparantie over producten”, vertelt Frank van Gestel, bestuurder van Covera Packaging. “Onze commerciële binnendienst wordt vaak overspoeld met steeds terugkerende vragen over plastic emmers voor de industrie. We dachten er al langer aan om deze informatie beter te communiceren op onze bedrijfswebsite. Finaal hebben we beslist om hiervoor een speciale website te maken zodat we de informatie helemaal rond de producten konden bouwen. Het resultaat is een website waar alle informatie over de meest verkochte emmers voor de industrie op terug te vinden is.”

De website bundelt niet alleen de meest gevraagde communicatie, ze biedt tevens de mogelijkheid om direct een offerte aan te vragen of om emmers te bestellen via een online bestelformulier. “We polsen even hoe de industrie reageert op dit initiatief voor we eventueel de stap zetten naar volledige e-commerce waarbij de bestelafhandeling volledig online kan gebeuren”, aldus Frank van Gestel. “Het initiatief moet de informatiesnelheid en het gemak van bestellen voor plastic emmers verbeteren. Op die manier verhogen we onze logistieke service en zullen onze klanten of prospects tijd winnen.”

www.covera.be