HomeThema'sMacropak 2014Robertpack exposant van het eerste uur op Macropak

Robertpack exposant van het eerste uur op Macropak

robertpack-macropak-2014

Van 30 september t/m 3 oktober 2014 vindt in de Jaarbeurs in Utrecht weer de vakbeurs Macropak plaats. Robertpack, een gerenommeerde leverancier van onder andere Fanuc en Yaskawa Motoman robotsystemen, verwacht ook deze keer weer veel bezoekers op haar stand te mogen verwelkomen. “Robertpack heeft vanaf de eerste editie nog altijd deelgenomen aan de Macropak en is dus een exposant van het eerste uur. De Macropak is een kwalitatief hoogwaardige beurs en we verwachten dan ook dat veel potentiële en bestaande klanten onze stand zullen bezoeken”, vertelt Angélique Meester, verantwoordelijk voor marketing en PR bij Robertpack.

robertpack-logo-2014Robertpack wil middels haar deelname aan de Macropak haar doelgroep bereiken en zodoende nieuwe leads genereren. Angélique Meester: “We willen echter ook duidelijk overbrengen wie Robertpack is en wat we doen. Middels deelname aan een beurs kun je op verschillende manieren communiceren met je doelgroep. Het belangrijkste is natuurlijk het face-to-face contact, maar je hebt ook legio presentatiemogelijkheden.”

Daarnaast is de Macropak volgens Angélique Meester ook een belangrijke, centrale ontmoetingsplek voor bestaande klanten en kan het bedrijf de band met haar klanten versterken. “Wij zullen onze doelgroep dan ook gericht uitnodigen en zullen in verschillende uitingen duidelijk maken dat we aan de Macropak deelnemen en uitdragen wat we daar gaan presenteren. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de uitstraling van onze stand om het juiste gevoel te koppelen aan ons bedrijf”, benadrukt ze.

Tijdens de Macropak zal Robertpack bovendien haar nieuwe website presenteren. Angélique Meester: “De huidige website draait inmiddels alweer vier jaar. Het was enerzijds nodig om ons leveringsprogramma helder uiteen te zetten voor de industrieën waar wij ons op richten en anderzijds om optimaal gebruik te maken van de hedendaagse technologie. De doelstelling van onze nieuwe website is, om de bezoeker, gestructureerd en snel, van de gewenste informatie te voorzien. En dit alles op een eenvoudige en overzichtelijke manier. Daarnaast is er meer en uitgebreidere informatie op het gebied van onze producten, projecten en het laatste nieuws. De nieuwe website straalt nog meer uit waar we voor willen staan: een professionele, onderscheidende en betrokken organisatie die staat voor kwaliteit! We vinden het belangrijk dat de uitstraling van Robertpack onze huidige en potentiële opdrachtgevers een goed gevoel geeft en dat ze weten waar we voor staan. Op de stand is er de mogelijkheid voor de bezoeker om door de nieuwe site te surfen.”

Robertpack is al meer dan dertig jaar een innovatieve en toonaangevende system integrator van Fanuc en Yaskawa Motoman robotsystemen. “Deze robotsystemen worden projectmatig ingezet in met name de voedingsmiddelenindustrie voor material handling, pick & place, verpakken in dozen en kratten en palletiseren en depalletiseren. Daarnaast zijn we als Robertpack exclusief partner van ALPMA Alpenland Maschinenbau (snij- en verpakkingsmachines voor kaas) en van bedo Verpackungstechnik (dozen-, trayopzetters en -sluiters) Wij leveren zowel stand-alone robotinstallaties als ook complete turn-key verpakkingslijnen”, besluit Angélique Meester.

Kijk voor meer informatie op www.robertpack.nl.

Bent u leverancier binnen de markt van verpakken en verpakkingen? Vergroot uw kans uw aantal klanten te vergroten op 30 september tot en met 3 oktober. Informatie over exposeren op de Macropak 2014 kunt u vinden op www.macropak.nl of u kan bellen met Joyce van de Hoef, Sales & Accountmanager Macropak: 030-2952867.