FANUC nodigt u uit

fanuc-m2ia

Het beursseizoen gaat bijna weer van start. De voorbereidingen om u op onze standen te mogen verwelkomen en u telkens te mogen informeren over de meest recente FANUC nieuwigheden is volop aan de gang. We geven u alvast een overzicht van de komende beurzen waar FANUC telkens een prominente rol speelt en waar we u telkens graag voor willen uitnodigen.

fanuc-logo-2014EMPACK Brussel

Voor de voedings- en verpakkingsindustrie heeft FANUC specifieke robots voor Pick, Pack en Palletising toepassingen. Bovendien beschikt FANUC over intelligente software zoals het volledig geïntegreerde visiesysteem (iRVision), Visual Line Tracking (het opnemen en afleggen van producten op een bewegende transportband) en de 3D Area Sensor (het automatiseren van Bin Picking).
Op de FANUC stand zelf zal u een demo opstelling zien van de M-2iA Delta picker.

Macropak

Macropak is de Benelux vakbeurs voor verpakken en verpakkingen. Op een stand van liefst 100 m2 groot tonen wij u de meest recente FANUC oplossingen voor Pick, Pack en Palletising toepassingen aan de hand van nieuwe robot modellen en nieuwe robot software. Verdere info over wat FANUC Benelux op zijn stand toont volgt later nog.

Kijk voor meer informatie op www.fanuc.eu.