HomeNieuwsBeurzen en evenementenEuropean Co-Packing Association en easyFairs bundelen krachten

European Co-Packing Association en easyFairs bundelen krachten

easyfairs-portfolio

Beursorganisator easyFairs en de European Co-Packing Association gaan intensief samenwerken binnen het Benelux verpakkingsportfolio. Het partnership krijgt gestalte tijdens Empack Brussel die op 25 en 26 September a.s. wordt georganiseerd. Daarna volgt het verpakkingsevent Packaging Innovations Amsterdam op 26 & 27 november en volgend voorjaar Empack ’s-Hertogenbosch op 15 & 16 april.

easyfairs-logo-2014easyFairs en ECPA spelen met deze samenwerking in op vraag uit de markt. “Co-packing is een essentieel onderdeel van de totale verpakkingsketen en wij zijn dan ook verheugd dat de ECPA onze beurzen gaat ondersteunen”, aldus Cornelien Baijens, Managing Director easyFairs Benelux. De ECPA en haar leden vertegenwoordigen de professionele contract packing industrie in Europa en zijn een belangrijke informatiebron voor brand owners, producenten en retailers die specifieke bedrijfsactiviteiten willen outsourcen. De samenwerking is dan ook logisch; easyFairs is met haar internationale netwerk bij uitstek de partner met de kennis en kunde om vraag en aanbod bij elkaar te brengen.

Rodney Steel, de nieuwe ECPA President, onderschrijft: “Ik ben enorm onder de indruk van de verpakkingsbeurzen van easyFairs en wij grijpen deze kans dan ook graag aan om de diensten van onze leden onder de aandacht te brengen bij bedrijven die bepaalde bedrijfsactiviteiten willen uitbesteden.” Voor de bezoekers van verpakkingsbeurzen is de aanwezigheid van ECPA een verrijking op de beursvloer. Co-packing is de generieke noemer voor een breed scala aan diensten dat wordt aangeboden. Elk bedrijf heeft haar eigen specialiteiten en mogelijkheden. Zo bieden veel ECPA leden naast verpakken ook diensten als co-productie, afvullen, fulfilment en logistieke diensten aan.

Kijk voor meer informatie op www.easyfairs.com en/of www.ecpacopacking.com.