HomeNieuwsBedrijven en personenDrie keer winst voor Paardekooper Van der Windt Group

Drie keer winst voor Paardekooper Van der Windt Group

windt-award

De Out.of.Home Awards (voorheen: ‘Gouden Partner Awards') brengen de relatie tussen fabrikanten en handelspartners in kaart. Aan de hand van een uitgebreide online enquête worden fabrikanten door hun relaties beoordeeld op diverse onderdelen, zoals rendement, meedenken, omzetbijdrage en promotionele ondersteuning. De Paardekooper Van der Windt Group sleepte maar liefst drie awards in de wacht. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

paardekooper-windt-logo-2014De toekenning van de awards gaat per segment: Sport & Leisure, Convenience, Petrol, Catering en Fastservice. Hierbinnen worden verschillende categorieën onderscheiden, waaronder Non-Food. De Paardekooper van der Windt Group viel voor deze categorie driemaal in de prijzen. Halma in het Segment Convenience, Depa in het Segment Fastservice en Paardekooper in het Segment Petrol.

Volgens Udo Possel (Sales Director bij Paardekooper) getuigt de overwinning van de grote waardering die Paardekooper Van der Windt Group krijgt van haar relaties: “Deze awards zijn het geweldige bewijs dat onze klanten onze toegevoegde waarde zien en waarderen. Hiervoor zijn we onze klanten dankbaar. De awards zijn een enorme stimulans en compliment voor alle medewerkers van ons bedrijf, die zich dagelijks inzetten om samen met onze klanten het verschil te maken.”

Tijdens de uitreiking waren verschillende vertegenwoordigers van de dochterbedrijven aanwezig. Kim Richardson (Accountmanager) en Marco Tiemessen (Salesmanager) namen voor Halma de complimenten in ontvangst. Kim: “Zoals onze klanten met passie hun producten bereiden, zo gepassioneerd zijn wij met hun verpakking bezig. Vooral onze klantspecifieke verpakkingsoplossingen worden als een meerwaarde gezien. Het feit dat onze klanten via de award hun waardering uitspreken maakt ons apetrots.”

Ebe Bruinsma (Accountmanager Paardekooper) is eveneens apetrots: “Dit is een geweldige prestatie die we met elkaar hebben neergezet. Paardekooper werd onder meer geroemd vanwege een uitstekende voorraadbewaking, klantspecifieke oplossingen, innovaties en een persoonlijke klantbenadering.”

Als vertegenwoordiger van Depa nam Roy Eggen (Sales Manager Foodservice) de award in ontvangst. “De jury gaf ons onder meer complimenten over onze klantgerichtheid en service. Dat is uiteindelijk waar we het voor doen. Het team van Depa is erg trots op deze beloning.”

Kijk voor meer informatie op www.paardekoopervanderwindtgroup.com.