HomeThema'sMacropak 2014Dijkstra Vereenigde verenigt zich op Macropak

Dijkstra Vereenigde verenigt zich op Macropak

dijkstra-macropak-1

Dijkstra Vereenigde kent u waarschijnlijk al als leverancier van Fuji flowrapper, Reepack verpakkingsmachines en verpakkingsglas. Dit jaar staat ook de afdeling Laboratorium apparatuur op de stand van Dijkstra Vereenigde. Hiermee zijn de drie afdelingen van Dijkstra allemaal vertegenwoordigd op de Macropak 2014.

dijkstra-vereenigde-logo-2014Verpakkingsmachines, verpakkingsglas en laboratorium apparatuur op één stand

Vanaf het prille begin staat Dijkstra Vereenigde op de Macropak met de afdelingen verpakkingsmachines en verpakkingsglas. Dit jaar staat voor het eerst de afdeling Laboratorium apparatuur ook op de Macropak.

“Wij hebben de afgelopen jaren op ‘HET Instrument', dat nu World of Technology & Science heet en tegelijkertijd plaats vindt met de Macropak in de Jaarbeurs, gestaan. Dit jaar vergezellen wij de andere twee afdelingen van Dijkstra op de Macropak en hopen hier veel nieuwe contacten op te doen”, vertelt afd. hoofd laboratoriumapparatuur Richard Heijmerikx van Dijkstra Vereenigde.

Als gevolg van strenge wetgeving in de voedingsindustrie is er steeds meer controle en onderzoek vereist. Denk hierbij aan houdbaarheidstesten, vetbepaling, vezelanalyse, stikstofbepaling en viscositeit metingen. De laboratorium afdeling van Dijkstra denkt graag met u mee om de juiste oplossing en de geschikte apparatuur voor u te vinden.

Dijkstra Vereenigde pakt groots uit en laat haar laatste innovaties zien

Hersluitbare flowpack verpakkingen, vernieuwde technieken voor SKIN verpakkingen, Italiaanse designflessen en Memmert stoven (custom made) zullen te zien zijn op de Macropak, die van 30 september t/m 2 oktober weer wordt gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht.

“Wij streven altijd naar de oplossing die extra kwaliteit biedt. Dit geldt voor alle divisies binnen Dijkstra. Wij zouden het dan ook op prijs stellen om u op de Macropak te mogen begroeten”, aldus commercieel directeur Arnold Durville van Dijkstra Vereenigde.

Op de stand van Dijkstra Vereenigde kunt u dit jaar kennis maken met productspecialisten op het gebied van verpakkingsmachines, verpakkingsglas en laboratorium apparatuur met elk hun eigen specialiteit.

Kijk voor meer informatie op www.dijkstra.net.