HomeMachinesEtiketteren en printenDeelname aan Macropak een must voor De Koningh

Deelname aan Macropak een must voor De Koningh

koningh-bertjan

Vakbeurzen zijn een vaste waarde in het marketingplan van De Koningh Coding & Labeling en bieden volgens Maike van Kerkhof, Marketing Manager bij het bedrijf van directeur/eigenaar Bert-Jan Dijk (foto), een goede gelegenheid om het bedrijf en haar (nieuwe) producten te presenteren aan zowel bestaande als nieuwe relaties. Zo ook de Macropak, die van 30 september t/m 3 oktober weer wordt gehouden in de Jaarbeurs te Utrecht. “De Macropak is de grootste en belangrijkste verpakkingsbeurs in de Benelux en voor ons dus een must om aan deel te nemen”, vertelt Maike van Kerkhof.

koningh-logo-2014Er doen wel eens geluiden de ronde dat vakbeurzen hun langste tijd hebben gehad, maar bij De Koningh deelt men die mening vooralsnog dus zeker niet. Maike van Kerkhof: “Het aantal bezoekers van vakbeurzen loopt naar mijn idee wel terug, maar de kwaliteit ervan neemt daarentegen juist toe. Vakbeurzen als de Macropak trekken steeds meer decisionmakers en zij bezoeken deze steeds gerichter.”

Bij De Koningh heeft men dan ook goede verwachtingen voor de aankomende editie van de Macropak. “De voorgaande edities van de Macropak hebben voor ons nog altijd een goed resultaat opgeleverd en ook de aankomende editie verwachten we weer nieuwe klanten te kunnen verwelkomen. En natuurlijk zullen we in het kader van relatiemanagement ook onze bestaande relaties laten genieten op onze stand”, vertelt Maike van Kerkhof.

In aanloop naar de Macropak zal De Koningh de nodige aandacht creëren voor haar deelname. Maike van Kerkhof: “Het is belangrijk om zelf actief bezoekers te werven. Dit doen we door onze relaties persoonlijk uit te nodigen en daarnaast zullen we de nodige promotionele activiteiten ontplooien. Wij geloven er namelijk in dat je het succes van een beursdeelname voor een groot deel zelf in de hand hebt en wij zullen er dus ook alles aan doen om onze deelname aan de Macropak ook dit keer weer tot een succes te maken.”

De Koningh Coding & Labeling is een organisatie die industriële codeer- en etiketteersystemen verkoopt, verhuurt en onderhoudt.

Kijk voor meer informatie op www.dekoningh.nl.

Bent u leverancier binnen de markt van verpakken en verpakkingen? Vergroot uw kans uw aantal klanten te vergroten op 30 september tot en met 3 oktober. Informatie over exposeren op de Macropak 2014 kunt u vinden op www.macropak.nl of u kan bellen met Joyce van de Hoef, Sales & Accountmanager Macropak: 030-2952867.