HomeNieuwsBedrijven en personenBPA Racupack veel meer dan bouwer van kartonneermachines en casepackers

BPA Racupack veel meer dan bouwer van kartonneermachines en casepackers

racupack-actualiteitenmiddag

Producenten en verpakkers worden steeds vaker geconfronteerd met kleinere productierun’s, hogere retail eisen inzake secundaire verpakkingen (RRP / SRP) en wisselende machine operators. Om toch een goede lijn-efficiëntie te kunnen realiseren is het wenselijk dat casepackers en trayloaders snel en vooral eenduidig kunnen worden omgesteld, operator onafhankelijk zijn en alle type omverpakkingen aan kan. Dat de CPIII zich juist op deze punten onderscheid bewijst men tijdens de een fabrieksbezoek in Culemborg vanaf 27 november. Als u wilt langskomen maakt u dan graag wel eerst een afspraak per telefoon 0345 – 745521 of via welcome@racupack.com.

bpa-racupack-logo-2014“Multinationals en lokale producenten kiezen voor de veelzijdige CPIII casepacker. Ervaar een volautomatische machine omstelling en laat u verrassen door de vele verpakkingsvormen welke mogelijk zijn op deze machine”, aldus de fabrikant.

Voor maximale flexibiliteit toont men tevens de Delta Robot oplossing van moeder bedrijf BPA uit Woerden. Uitermate geschikt voor het beladen van kartonneermachines en flowpackers en het verpakken van producten/verpakkingen in omdozen, trays of kratten.

Dat BPA Racupack verder mee denkt dan alleen het leveren van een kartonneermachine of casepacker toont men tijdens de Actualiteiten middag “Casepacken, veel meer dan alleen een doos vormen en vullen”. Onderstaande gespecialiseerde en inspirerende sprekers nemen u op praktische wijze mee op een aantal zeer actuele aangrenzende gebieden.

  • Wat betekenen de verscherpte Europese transporteisen voor uw pallet lading zekerheid en hoe gaat u hier zo praktisch mogelijk mee om.
  • Door Jelle Dendauw van ESTL (www.estl.be)
    Kosten besparingsmogelijkheden golfkarton verpakkingen. Achtergrond, kwaliteiten, liners, flutings en trends.
  • Door Sander Geboers van VPK Packaging (www.vpk.nl)
  • Het belang van een passende hotmelt, de juiste lijm positie, snelheid en overige verwerkingsaspecten.
    Door Kees Rijners van JOWAT (www.jowat.nl)
  • Hoe u met inkjet een goed leesbare barcode, die voldoet aan de GS1 richtlijnen, kunt aanbrengen op een secundaire verpakking. EAN 128, Eisen van Retail & supplychain
    Door Fred Simon van TradePack (www.tradepack.nl)
  • “De keuzes gemaakt in het toevoersysteem bepalen hoe product zich presenteert in de SRP (Shelf Ready Packaging)”
    Door Wil Nijssen van BPA Racupack (www.racupack.nl)

Deze informatie middagen worden gehouden op: Donderdag 4, Woensdag 10 en Dinsdag 16 december in de middag. Start 14.00 uur(ontvangst met koffie vanaf 13.30 uur), afsluiting circa 17.00 uur. Locatie: BPA Racupack, Bellweg 2 te Culemborg. U kunt u aanmelden via per e-mail welcome@racupack.com of u belt 0345 – 745521 of via www.racupack.nl. Wilt u deze middag combineren met een individuele demo, project bespreking of rondgang in hun fabriek laat het hen dan ook even vooraf weten.

BPA Racupack bestaat ruim 25 jaar en heeft in die periode naam gemaakt met haar kartonneermachines en casepackers. Mocht u ons nog niet kennen of daar niet van op de hoogte zijn, sinds 2013 maakt Racupack onderdeel uit van Blueprint (BPA). Het moederbedrijf, gevestigd in Woerden, is een van de meest innovatieve en vooraanstaande (robot)verpakkingsmachine fabrikanten ter wereld. In de fabriek in Culemborg worden de casepackers en kartonneermachines geconstrueerd, gebouwd en gereed gemaakt voor uitlevering. Een puur Nederlands product dus.

Kijk voor meer informatie op www.racupack.nl.