HomeThema'sEmpack Den Bosch 2017Engels maakt van iedere pallet een stabiele verzendeenheid

Engels maakt van iedere pallet een stabiele verzendeenheid

Engels introduceert de Clever Lid, een multifunctioneel deksel voor meermalig bruikbare verzendeenheden. Oorspronkelijk ontworpen voor de post als alternatief voor rolcontainers, nu doorontwikkeld tot universeel inzetbaar deksel. Clever Lid is voorzien van volledig geïntegreerde spanbanden met ratelmechanisme waardoor de lading stabiel op de pallet gehouden wordt. Er is geen overig verpakkingsmateriaal nodig.

Clever Lid is geschikt voor ieder type lading, zoals kartonnen dozen, kunststof bakken, palletboxen, opvouwbare wanden en stalen frames. Het deksel is toepasbaar op alle pallets en verkrijgbaar met verschillende bevestigingshaken (afhankelijk van de pallet). Daarnaast kan het deksel verzegeld worden en voorzien van RFID of andersoortige etikettering voor beveiliging van de goederen.

Engels levert het Clever Lid in een 800 x 600 mm, 1200 x 800 mm en 1200 x 1000 mm versie. Benieuwd wat de toepasbaarheid van de verzenddeksel in uw logistiek proces is? Neem contact op met Engels Logistiek.

Empack Den Bosch 2017 – Stand J313

Kijk voor meer informatie op www.engels.eu.