HomeDossiersDesignWeststrate inspireert met nieuwe verpakkingen voor bloemen en planten

Weststrate inspireert met nieuwe verpakkingen voor bloemen en planten

Weststrate blikt terug op een zeer geslaagde editie van de verpakkingsbeurs Empack, die onlangs plaatsvond in de Brabanthallen in Den Bosch. “We mochten veel bezoekers ontvangen op onze stand en zij reageerden enthousiast op de verpakte Zeeuwse bolus als welkomstgeschenk. Ook onze nieuwe verpakkingen voor de bloemen- en plantensector werden goed ontvangen en we zijn dan ook blij om te melden dat we hiervoor al diverse aanvragen hebben mogen ontvangen”, licht Petra Jeras van Weststrate toe.

De Zeeuwse bolus was verpakt in een flowpack gemaakt uit twee materialen, namelijk papier in combinatie met BOPP folie. Door het gebruik van papier krijgt deze verpakking een luxe en ambachtelijke uitstraling, die uitermate geschikt is voor brood en banket. De verpakking kan machinaal worden verwerkt en is te bedrukken in alle kleuren van de regenboog voorzien van een gekozen marketing boodschap.

Bezoekers die op zoek waren naar een mooie en sfeervolle verpakking voor gekweekte bloemen en planten, konden zich op de stand van Weststrate laten inspireren. Hier presenteerde het bedrijf diverse mogelijkheden, zoals draagkartons- en vazen, boeket- en bloemhoezen en verzendverpakkingen, uiteraard allen te voorzien van een eigen bedrukking.

Kijk voor meer informatie op www.weststrate.nl.