HomeMachinesEtiketteren en printenZebra lanceert thermisch printen in kleur

Zebra lanceert thermisch printen in kleur

Zebra Technologies komt met de IQ Color thermische labels. De IQ Color direct thermische inkttechnologie van Zebra stelt gebruikers in staat on-demand labels in kleur te printen. Het enige wat de gebruiker hoeft te doen is maximaal drie kleuren en de afmetingen en vorm van het label selecteren.

zebra-logoTijdens de fabricage van het label wordt onzichtbare inkt op maximaal drie specifieke plaatsen aangebracht, afhankelijk van de behoeften van de eindgebruiker en het labelformaat. De kleuren zijn met het blote oog niet te zien. De printkop van de Zebra printer activeert de inkt langs thermische weg om geselecteerde kleuren zichtbaar te maken op basis van het format dat naar de printer is gestuurd. Zo kunnen op ieder afzonderlijk label naar gelang van de specifieke behoeften afbeeldingen, tekstdelen, vormen, grafische symbolen en andere afdrukbare elementen in kleur geprint worden.

Voorbedrukte kleurenlabels zijn dan niet meer nodig, waarmee ook het vervangen van rollen en/of het wisselen van printer tot het verleden behoort en de productiviteit stijgt.

Kijk voor meer informatie op www.zebra.com.

Bron: Verpakking Totaal