HomeNieuwsBedrijven en personenZaanlandia Blik verhuist productie van Krommenie naar Wormerveer

Zaanlandia Blik verhuist productie van Krommenie naar Wormerveer

Bij Zaanlandia Bekkers Blik in Wormerveer is op 22 juni de eerste paal geslagen voor een nieuwe productiehal. Deze komt te staan naast het huidige fabriekspand van het bedrijf. De consequentie is dat in januari 2011 de productie, technische dienst, expeditie en distributie van Krommenie naar Wormerveer verhuizen. De productie van blikverpakkingen in Krommenie wordt geïntegreerd in die van Wormerveer.

Zaanlandia Bekkers Blik levert zowel aan grote als kleine productiebedrijven. Het bedrijf heeft onder ander afnemers onder producenten van oliën en vetten en werkt ook voor koffiebranderijen, de tabaksindustrie, theeproducenten en snoep- koek-, brood- en banketfabrikanten.

Daarnaast is de onderneming actief voor retailorganisaties en zet het bedrijf promotionele acties op voor op de winkelvloer. Ook helpt de onderneming uit Wormerveer bedrijven bij het fraai verpakken van relatiegeschenken.

Onlangs meldden we al dat Zaanlandia Bekkers Blik haar productiemogelijkheden heeft uitgebreid met lasergraveertechniek. Deze techniek maakt het mogelijk het oppervlak van blik te bewerken door met behulp van een laserstraal een deel weg te halen. Zo ontstaat een lasergravure van een tekst, logo of tekening. Zulke gravures hebben het voordeel dat ze slijtvast zijn en onuitwisbaar. Bovendien zijn ze haarscherp.

Kijk voor informatie op www.zaanlandia.com.

Bron: Noordhollands Dagblad/FoodHolland