HomeMachinesEtiketteren en printenWeber LA4050P pallet-etiketteerder succesvol bij integratoren en OEM bedrijven

Weber LA4050P pallet-etiketteerder succesvol bij integratoren en OEM bedrijven

weber-la4050p-3

Steeds meer integratoren weten Weber te vinden om de LA4050P te integreren in een productielijn. Denk hier aan product-handling-bedrijven, robotleveranciers, palletizerbouwers, strapmachine- en wikkelaarfabrikanten, rekhoezen- en krimphoezenleveranciers en conveyorbouwers. De eindklant legt veel meer bij één leverancier neer en wenst een turn key oplossing.

weber-logoHet grote voordeel van onze palletetiketteerder is dat de pallet niet stil hoeft te staan (mag wel) bij het etiketteren. Wij brengen een etiket op aan de voorzijde van de pallet en aan de zijkant. De data hoeft natuurlijk maar één keer verzonden te worden.

Wij geven ook advies m.b.t het verzorgen van de data en overleggen desgewenst met de IT afdeling van de eindgebruiker. Hierdoor nemen we een lastig stuk uit handen van de integrator, waardoor de implementatie makkelijk wordt.

Weber Marking Systems is tevens fabrikant van etiketten. Hierdoor kunnen wij ook advies geven inzake de te gebruiken etiketten en/of linten. Wij kunnen natuurlijk ook de labels voor de opstartfase verzorgen, waardoor de integrator of de eindklant daar geen omkijken meer naar heeft. Deze zullen natuurlijk worden geproduceerd in onze eigen fabriek in Almere.

Kijk voor meer informatie op www.webermarking.nl of stuur een e-mail naar swen@webermarking.nl.