HomeMachinesEtiketteren en printenVWS Nederland ervaart vraag naar kennis in wegen en etiketteren

VWS Nederland ervaart vraag naar kennis in wegen en etiketteren

VWS Nederland, gespecialiseerd in wegen, etiketteren en automatiseren, verzorgt de verkoop, installatie, aftersales en service op de door haar geleverde systemen. Daar waar gewenst realiseert VWS Nederland specifieke maatwerkoplossingen.

“Naast kwaliteit van de producten, kennis en flexibiliteit onderscheiden wij ons op het gebied van aftersales en service. Met een team van gekwalificeerde servicemonteurs, netwerk- en softwarespecialisten verzorgen wij vanuit ons moderne pand of op locatie bij de klant een adequate service”, stelt directeur Patrick van der Vegt van VWS Nederland.

Grote kipproducent in België

Zo heeft VWS Nederland na een succesvolle implementatie van een weeg- en etiketteersysteem van het type Octopus Max onlangs de opdracht ontvangen voor het leveren van een tweede systeem voor het wegen en vervolgens in lijn aan de onder- en bovenzijde etiketteren van kipproducten.

De aan een grote kipproducent in België geleverde lijnen met boven- en onderprinters zijn gekoppeld aan het ERP-pakket van de softwareleverancier van de producent van kipproducten. De geleverde machines zijn opgebouwd uit roestvaststaal en bevatten onder andere geavanceerde digitale weegtechnologie die de producten nauwkeurig en snel weegt.

FishPartners op Urk

Eerder leverde VWS Nederland ook al twee weeg- en etiketteerlijnen van het type Octopus Ace met e-merkregistratie aan FishPartners op Urk. Patrick van der Vegt: “Deze order geeft aan dat er ook vanuit deze markt vraag is naar onze kennis en flexibiliteit. Naast de kwaliteit van onze producten onderscheiden we ons met name op het gebied van flexibiliteit en service.”

De rokerij van FishPartners op Urk bestaat uit een ambachtelijke productielocatie van 5.200 m2 met een jaarlijkse verwerking van verse vis tot gerookt product van 4.000 ton. “Toekomstgerichte bedrijven kenmerken zich volgens FishPartners door hun grote aandacht voor samenwerking. Partnership met de zusterbedrijven binnen de groep, met hun afnemers en met hun leveranciers als VWS Nederland”, weet Patrick van der Vegt.

www.vwsnederland.nl