HomeMachinesEtiketteren en printenVideojet presenteert nieuwe continuous inkjetprinter met gepigmenteerde inkt

Videojet presenteert nieuwe continuous inkjetprinter met gepigmenteerde inkt

videojet-vj-1710-1

Met gepaste trots presenteert Videojet de nieuwe 1710 aan de markt. De nieuwe 1710 continuous inkjetprinter met gepigmenteerde inkt is speciaal ontworpen om contrastrijke codes te printen op donkere en oneffen ondergronden. Dit maakt de Videojet 1710 uitermate geschikt voor de kabel-, automobiel- en drankindustrie, maar is deze ook in vele andere branches inzetbaar.

videojet-logoGepigmenteerde inkten laten een duidelijk contrast zien op donkere en oneffen ondergronden en presteren onder deze omstandigheden veel beter dan normale inkten. Veelvoorkomende applicaties die zich hier prima voor lenen zijn het coderen van gekleurde kabels, gekleurd glas, donker karton, donkere doppen of doorzichtige flessen met donkere vloeistoffen.

videojet-vj-1710-3

De nieuwe 1710 behoort tot de 1000-lijn, die zich de afgelopen 3 jaar uitgebreid in de markt heeft bewezen en is de innovatieve opvolger van de vertrouwde Videojet Excel Opaque. Door de speciale core heeft de 1710 een onderhoudsinterval van 4.000 uur, waardoor het tussentijds vervangen van vuile filters en pompen overbodig is.

Met de 1710 bespaart u ook aanzienlijk op de inktconsumptie door het gebruik van inktcartridges, een efficiënte nozzle en een zelfreinigende printkop. Het design van de geavanceerde Clean Flow printkop zorgt voor een langere schoonmaakcyclus, zelfs met de meest lastige gepigmenteerde inkten. De 1710 kan tot 5 regels hoge kwaliteit printen met snelheden tot 271 m/min.

videojet-vj-1710-2

Kijk voor meer informatie op www.videojet.com of stuur een e-mail naar info.nl@videojet.com.