HomeMachinesEtiketteren en printenVideojet presenteert nieuwe 1610 DH met gepaste trots aan de markt

Videojet presenteert nieuwe 1610 DH met gepaste trots aan de markt

videojet-1610dh-1

De nieuwe 1610 Dual Head inkjetprinter is ontworpen om één product op verschillende plaatsen te coderen of om op twee onafhankelijke productielijnen naast elkaar te printen. Dit maakt de Videojet 1610 DH uitermate geschikt voor de voedings- en drankindustrie, farmaceutische industrie en tabaksindustrie en voor producenten van bouwmaterialen.

videojet-logoDe nieuwe 1610 DH behoort tot de 1000-lijn, die zich de afgelopen 3 jaar uitgebreid in de markt heeft bewezen en kan met zijn dubbele printkop, zowel afzonderlijk als gekoppeld coderen. Door de innovatieve core heeft de 1610 DH een onderhoudsinterval van 12.000 uur, waardoor het tussentijds vervangen van vuile filters en pompen overbodig is.

videojet-1610dh-3

Met de 1610 DH bespaart u ook aanzienlijk op de inktconsumptie door het gebruik van inktcartridges, een efficiënte nozzle en een zelfreinigende printkop. De uiterst efficiënte nozzle reduceert het aantal schoonmaakintervallen, door de perfecte druppelplaatsing en de vorm van de inktdruppels.

Het SmartCartridge vloeistofsysteem en het terugwinsysteem voorkomen onnodige verspilling van inkt en solvent. De 1610 DH kan tot 5 regels hoge kwaliteit printen met snelheden tot 293 m/min en is ook optioneel verkrijgbaar als Food-grade versie, speciaal voor de voedingsindustrie.

videojet-1610dh-2

Kijk voor meer informatie op www.videojet.com.