HomeMachinesPrimair verpakkenVH Vertical Packaging presenteert zich aan internationaal publiek

VH Vertical Packaging presenteert zich aan internationaal publiek

Na twee successen op Empack presenteren VH Vertical Packaging en met hen samenwerkende specialisten op Interpack in Düsseldorf het beursconcept ‘House of Vertical Packaging' voor het eerst aan een internationaal publiek. “We laten uiteraard onze Centurion en Velteko machines zien, maar hebben ook aandacht voor interessante applicaties en materialen van enkele geselecteerde partners. Dit keer zijn dat Velteko, Breedewegh, Multipond, Pi-Precision, Spimabo, Vioprint, Messer en MMF Transparant. Hiermee zoomen we respectievelijk in op premium formaatdelen, afwegen met een multihead weger, doseren met een vloeistofpomp en met een wormdosering, etiketteren met een ingebouwde labelunit, begassen op een unieke manier en folies voor verschillende zaktypes”, somde Freek Jacobs van VH Vertical Packaging, initiatiefnemer van het ‘House of Vertical Packaging', eerder al op.

De samenwerking met partners zorgt volgens hem voor meer kennis, hogere kwaliteit en lagere kosten. Freek Jacobs: “Het ‘House of Vertical Packaging' is ontstaan doordat er in de markt behoefte is voor ontzorging. Echter zijn wij van mening dat je als machinebouwer maar één ding goed kunt doen en niet gespecialiseerd kunt zijn in alle diverse applicaties die benodigd zijn voor het totale project. Door een veilige haven te bieden aan onze klanten kunnen we een project goed aanvliegen en zorgen dat iedere deel van de lijn door een specialist wordt gemaakt. Hierbij wordt de gebruiker optimaal bediend. Wij dragen bij aan deze thuishaven, gaan verder waar de rest stopt en dit bovendien met 100% specialisatie.”

VH Vertical Packaging, initiatiefnemer van het ‘House of Vertical Packaging', wil met dit beursconcept hun merken VH en Centurion internationaal neerzetten en onderstrepen dat het over de hele wereld bereikbaar wil zijn. De samenwerking met partners zorgt hierbij voor meer kennis, hogere kwaliteit en lagere kosten. “Weten wat het voor uw project kan betekenen? Of hoort u graag de enthousiaste ervaringen van klanten die u voorgingen? Onze passie voor verticaal verpakken zetten wij om in een prachtig eindresultaat. Wij zijn de specialist in verticaal verpakken. En altijd met een persoonlijke touch. We gaan elkaar zien op stand B18 in hal 14”, besluit Freek Jacobs.

www.vhnl.com