HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011VH Packaging Machines zet Centurion 400 SI in de spotlights

VH Packaging Machines zet Centurion 400 SI in de spotlights

vh-centurion-400-si

VH Packaging Machines zal op de Empack in Den Bosch de Centurion 400 SI in de spotlights zetten. Deze door VH Packaging Machines volledig in eigen beheer ontwikkelde en gebouwde verticale verpakkingsmachine voor fresh- en frozenfood toepassingen is de runner up in het programma van VH Packaging Machines. “In de laatste maanden zijn er weer diverse projecten verkocht en geplaatst bij gerenommeerde bedrijven. Tot volle tevredenheid van de afnemers die deze stoere en toch zeer verfijnde machine als werkpaard in hun productie toegevoegd hebben”, zegt commercieel directeur Marcel Wetemans van VH Packaging Machines.

vh-logo-nieuwGrote voordelen van de Centurion 400 SI zijn volgens hem de eenvoudige bediening, de ongeëvenaarde folieloop en de compacte en hygiënisch verantwoorde bouwwijze. “Daarbij is de betrouwbaarheid van de technologie onomstotelijk bewezen. Opgeteld resulteert dit in een machine die optimaal past bij de meest veeleisende klant. Lage kosten, hoge performance, nauwelijks onderhoud en daardoor een lage 'total cost of ownership' en de zeer beperkte ‘downtime' voor onderhoud of door storingen zullen elk productiebedrijf als muziek in de oren klinken. De Centurion maakt dat waar, dag in, dag uit”, benadrukt Marcel Wetemans.

Het Centurion platform van VH Packaging Machines zal dit jaar bovendien een uitbreiding krijgen in de vorm van een zeer geavanceerde continu-versie. “De 250C voor verpakkingen tot 250 mm zakbreedte en de 400C voor verpakkingen tot 400 mm zakbreedte”, somt Marcel Wetemans op. De 250C wordt leverbaar in PTC (polyethyleen) en/of heatseal uitvoering.

U bent van harte welkom op de Empack (stand C1006) om de machine te bekijken. Marcel Wetemans: “Met de bekende Limburgse gezelligheid kijken we vol vertrouwen uit naar wederom een paar prettige beursdagen!”

Empack Den Bosch 2011 – Stand C1006

Voor meer informatie:
Marcel Wetemans
VH Packaging Machines
St. Luciastraat 50-52
6002 BP Weert
T +31 (0)495 550 733
F +31 (0)495 550 734
www.vhnl.com
info@vhnl.com