HomeThema'sEmpack Brussel 2011Vanhemens: sterke merken en specifieke machines

Vanhemens: sterke merken en specifieke machines

vanhemens-empack

Naast de voedingsverwerkende industrie worden de weeg- en verpakkingsmachines van Vanhemens ook toegepast voor het afwegen en verpakken van dierenvoeding, technische en farmaceutische producten. Het assortiment omvat meerkopswegers, verticale en horizontale vorm-vul-sluitmachines, clipmachines, etiketteermachines, metaaldetectoren, checkwegers, optische sorteermachines voor aardappelen en aanverwante machines.

vanhemens-logoWij ondersteunen de klanten in het uitzoeken, integreren, in gebruik stellen en het onderhoud van de verpakkingslijn. De meeste verpakkingsbedrijven beschikken niet over de tijd noch het personeel of de mogelijkheid om zelf op zoek te gaan naar de verschillende machines en deze tot één lijn samen te bouwen. Door de jarenlange ervaring kan Vanhemens perfect de behoefte van de klant schatten en hem adviseren bij de keuze van de machines en deze te integreren tot complete lijnen.

Vanhemens heeft zich gespecialiseerd in verpakkingsmachines voor de AGF en mag zich beroepen op een grote kennis en een jarenlange ervaring in deze branche.

Empack Brussel 2011 – Stand F080

Kijk voor meer informatie op www.vanhemensbvba.be of stuur een e-mail naar info@vanhemensbvba.be.