HomeNieuwsBeurzen en evenementenVakbeurs All4Pack Emballage Paris is na vier jaar eindelijk van start

Vakbeurs All4Pack Emballage Paris is na vier jaar eindelijk van start

Nieuwe positionering, compleet nieuwe uitstraling, nieuwe hallen, nieuwe content… De vakbeurs All4Pack Emballage Paris, die deze week van 21 t/m 24 april wordt gehouden, gooit het roer om. Als toonaangevend evenement positioneert All4Pack Emballage Paris zich als de internationale vakbeurs voor alle duurzame verpakkings- en intralogistieke oplossingen, die de hele productielijn bestrijkt, inclusief machines.

De All4pack Emballage Paris is het niet te missen verpakkingsevenement van het jaar. Een internationaal trefpunt voor de complete sector met 1.300 exposanten en merken waarvan 50% internationaal, 66.000 bezoekers waarvan 35% internationaal, een uniek en rijk randprogramma dat de belangrijkste thema’s uit de verpakkingsbranche belicht en lezingen en debatten over actuele thema’s uit de sector.

De verpakkingssector staat voor grote veranderingen als gevolg van de ecologische transitie. Deze uitdagingen zijn het centrale thema voor de komende editie: duurzame en recyclebare verpakkingen, circulaire economie, intelligente verpakkingen… Kortom iedere allround professional of multi-specialist, werkzaam in de verpakkingsbranche vindt oplossingen en nieuwe producten op All4pack Emballage Paris.

Als internationale beurs voor alle duurzame verpakkings- en intralogistieke oplossingen is All4Pack Emballage Paris een bron van inspiratie om de spelers in de sector te ondersteunen bij de huidige en toekomstige uitdagingen. In dit licht organiseert de vakbeurs All4Pack Innovations, een groot evenement dat een podium geeft aan de meest opvallende nieuwe producten en innovaties van de exposanten op de beurs.

Vraag gratis toegangsbadge aan