HomeNieuwsBeurzen en evenementenJury maakt alle finalisten voor All4Pack Innovations bekend

Jury maakt alle finalisten voor All4Pack Innovations bekend

Als de internationale beurs voor alle duurzame verpakkings- en intralogistieke oplossingen is de All4Pack Emballage Paris een bron van inspiratie om de spelers in de sector te ondersteunen bij de huidige en toekomstige uitdagingen. In dit licht organiseert de vakbeurs All4Pack Innovations, een groot evenement dat een podium geeft aan de meest opvallende nieuwe producten en innovaties van de exposanten op de beurs.

De 1.100 exposanten en merken van de All4Pack Emballage Paris beurs krijgen de gelegenheid hun innovaties te presenteren in het kader van de All4Pack Innovations competitie. De eerste All4Pack Innovations jury, bestaande uit Franse en internationale journalisten, selecteert de 24 deelnemende finalisten van deze competitie. Vervolgens worden deze voorgelegd aan de tweede jury, bestaande uit de leden van het expertcomité voor verpakkingen van de vakbeurs, die de winnaars in de volgende categorieën selecteert: ‘Duurzame en verantwoorde oplossing', ‘Ontwerp en ergonomie', ‘Innovatieve technologie' en ‘Materiaal van de toekomst, en logistieke prestaties'. De juryleden kunnen ook hun ‘favoriet van de jury' toekennen aan een van de ingezonden innovaties.

De winnaars worden begin november bekendgemaakt. De winnende producten zullen van 21 t/m 24 november op de beurs te zien zijn, op de stands van de betrokken exposanten en op het All4Pack Innovations platform. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de beurs, op dinsdag 22 november 2022.

Bekijk alle finalisten