HomeThema'sEmpack Den Bosch 2011Uw product in de showroom met de Cubb-x van ANL Plastics

Uw product in de showroom met de Cubb-x van ANL Plastics

anl-empack-1

ANL Plastics brengt een nieuwe ontwikkeling met een frisse kijk op gebied van transparante productverpakking: de Cubb-x verpakking. De eerste voorbeelden zijn al te vinden bij een aantal supermarkten. Voor 2011 voorziet ANL Plastics een prominente aanwezigheid van de Cubb-x blister. Door zijn specifiek en strak design biedt de Cubb-x doos een revolutionair alternatief  in de wereld van de gekende blisterverpakkingen voor gebak in de grootdistributie.

anl-logoHet opvallend strakke design, zonder storende ribbels en vervormingen geeft glasheldere vlakken aan alle zichtbare zijden van de verpakking en een optimale zichtbaarheid en presentatie van het verpakte product. De vlakke vorm garandeert stevigheid, een optimale stapelbaarheid en maximale facing in het rayon.

Een banderol of etiket voorziet de nodige productinformatie en is gemakkelijk aan te brengen. Hierdoor wordt het imago van kwaliteit en exclusiviteit nog versterkt.

Deksel en bodem vormen één geheel. Daardoor ontstaat een verpakking die doorheen de hele distributieketen gebruiksvriendelijk en economisch verantwoord is. De Cubb-x doos is niet alleen goed transporteerbaar (nestbaar), snel en efficiënt te vullen maar biedt de consument ook een stevig, goed gesloten geheel met een optimaal gebruiksgemak op gebied van stockage en uitnemen van de inhoud.

De verpakking is geschikt voor voedingswaren in de diepvries, het koelvak, droge koekjes en chocolade. Doordat de Cubb-x verpakking een neutraal uiterlijk heeft, kan de inhoud volledig tot zijn recht komen en kan de gebruiker op de informatiedrager een stemming creëren die perfect bij de inhoud past.

De standaard uitvoering is in APET. Voor gebak en andere vochthoudende producten is een anti fog behandeling voorzien.

anl-cubbx-1

Empack Den Bosch 2011 – Stand T1008
Interpack 2011 – Hal 9 – Stand D06

Kijk voor meer informatie op www.anl-plastics.be.